Header Ads Widget

Schindler`s List (1993) - Lista lui Schindler

Film "Lista lui Schindler" - Trailerul, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul "Schindler`s List". Actorii principali in filmul "Schindler`s List": Liam Neeson si Ben Kingsley.

Film premiat cu 7 premii Oscar si cu 3 premii Golden Globes.

Citeste cartea Lista lui Schindler

Actori: Liam Neeson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Caroline Goodall, Thomas Morris, Jonathan Sagall

Regizor: Steven Spielberg

Scenaristi: Steven Zaillian, Thomas Keneally

Genul filmului: Biografic, Dramă, Istoric, Război

Data de lansare:
In America - 15 Decembrie 1993
In Romania -

Descriere film: Povestea adevarata a lui Oscar Schindler, un industrias german, care a ales sa-si "investeasca" averea strinsa in timpul razboiului in salvarea a citorva sute de evrei. Filmul este o marturie emotionanta despre ororile razboiului si despre alterarea caracterelor umane in timp de razboi. Razboiul este placa turnanta in jurul careia se desfasoara actiunea si intriga filmului, reprezentind o cale de mintuire pentru unii si condamnare pentru altii. Daca nu l-ati vazut inca, aveti toate motivele sa-l vizionati.

Lista lui Schindler, o capodopera cinematografica, castigatoare a 7 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film si cel mai bun regizor, a cucerit atat criticii de arta cat si publicul. Filmul prezinta o poveste adevarata a enigmaticului Oskar Schindler, membru al Partidului Nazist, un afemeiat si un profitor dar care reuseste sa salveze vietile a mai bine de 1100 de evrei in timpul Holocaustului.Ce parere ai despre film?


Trailerul filmului "Schindler`s List" (1993)


Colectie filme

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii