Header Ads Widget

Eliza Graves (Film horror thriller 2014) Stonehearst Asylum

Film horror și thriller "Eliza Graves" - Trailer, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul Eliza Graves. Actorii principali in filmul Eliza Graves sunt: Kate Beckinsale si Michael Caine.

Despre filmul Eliza Graves aka Stonehearst Asylum

Eliza Graves, cunoscut anterior sub numele de Stonehearst Asylum, este un film gotic american regizat de Brad Anderson și scris de Joseph Gangemi. Este vag bazat pe nuvela din 1845 „The System of Doctor Tarr and Professor Fether” de Edgar Allan Poe. Filmul, cu actorii Kate Beckinsale, Jim Sturgess, Michael Caine, Ben Kingsley și David Thewlis în rolurile principale, a fost lansat pe 24 octombrie 2014.

Sinopsis

Un absolvent de la Oxford își preia un loc de muncă într-un azil mintal, doar pentru a descoperi că noile tratamente „revoluționare” sunt inumane și că se întâmplă mai mult decât se vede.



Actori în distribuție: Kate Beckinsale, Jim Sturgess, Michael Caine, Ben Kingsley, Brendan Gleeson, David Thewlis, Jason Flemyng, Sophie Kennedy Clark, Sinéad Cusack, Edmund Kingsley, Robert Hands, Ciara Flynn, Christopher Fulford, Andrew Dallmeyer, Guillaume Delaunay, Krasimir Nedev, Anton Trendafilov

Regizor: Brad Anderson

Scenaristi: Joe Gangemi (scenariu), Edgar Allan Poe

Genul filmului: Dramă, Horror, Mister, Thriller

Data de lansare:
In America - 24 Octombrie 2014
In Romania -

Cunoscut și ca:
Stonehearst Asylum

Descriere film:

Filmul "Eliza Graves" este povestea unui proaspat absolvent de scoala medicala care ia pozitie fata de regimul dintr-un spital de boli mintale.

Trailerul filmului Eliza Graves (2014) Stonehearst Asylum



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii