Header Ads Widget

A Most Wanted Man (2014) - Vânătoarea de spioni

Film "Vânătoarea de spioni" - Trailer, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul A Most Wanted Man. Actorii principali in filmul A Most Wanted Man sunt: Robin Wright Penn si Rachel McAdams.



Actori: Robin Wright, Rachel McAdams, Daniel Brühl, Philip Seymour Hoffman, Willem Dafoe, Martin Wuttke, Nina Hoss, Grigoriy Dobrygin, Homayoun Ershadi, Mehdi Dehbi, Neil Malik Abdullah, Vicky Krieps, Kostja Ullmann, Franz Hartwig, Martin Wuttke, Vedat Erincin, Rainer Bock, René Lay, Herbert Grönemeyer, Bernhard Schütz, Ursina Lardi, Max Volkert Martens

Regizor: Anton Corbijn

Genul filmului: Thriller

Data de lansare:
In America - 19 Ianuarie 2014
In Romania - 29 August 2014

Descriere film: Hamburg, Germania, în zilele noastre. Un bărbat misterios, pe jumătate cecen, pe jumătate rus, cu cicatrici oribile de pe urma torturilor, apare în comunitatea islamică a oraşului, căutând cu disperare ajutor, încercând să se ascundă de cei care îi vreau răul. El încearcă să recupereze averea tatălui său, un rus care a murit. În acest scop ia legătura cu un bancher britanic şi cu o tânără avocată care luptă pentru a proteja drepturile imigranţilor. Cine e acest misterios tânăr? O victimă, un hoţ sau chiar un extremist cu planuri distrugătoare? De la distanţă, cu toţii sunt urmăriţi de fostul şef a unei unităţi germane de spionaj, un bărbat inteligent, care încearcă să-şi dea seama de mecanismele care-i animă pe ceilalţi.

Trailerul filmului A Most Wanted Man (2014)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii