Header Ads Widget

Inception (Film acțiune 2010) Începutul cu Leonardo DiCaprio si Marion Cotillard

Începutul (Film de acțiune sf 2010) Inception
Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Ellen Page, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Michael Caine, Tom Berenger, Tom Hardy

Pe scurt despre filmul Inception - Începutul: Un hoț care fură secrete corporative prin utilizarea tehnologiei de partajare a viselor i se încredințează misiunea de a planta o idee în mintea unui C.E.O., dar trecutul său tragic poate condamna proiectul și echipa sa la dezastru.



Descrierea filmului Inception:
Leondardo DiCaprio joacă rolul principal în acest film despre al cărui subiect nu se ştie mai nimic sigur. Promovat drept un thriller a cărui acţiune are loc "în arhitectura minţii", Inception îl are în vizor pe Cobb, preşedintele unei multi-naţionale cu domeniu de activitate incert. Cobb se trezeşte şantajat de un oponent al său, Saito, iar în ajutorul bărbatului sar colegii săi, Arthur şi Ariadne.

Aclamatul cineast Christopher Nolan dirijează o distribuție internațională în acest film SF care călătorește în jurul lumii și în lumea viselor. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este cel mai bun la extracție: furarea secretelor valoroase din subconștient în timpul vulnerabil pe care mintea unui om în timpul stării de vis. Abilitatea sa l-a făcut un jucător râvnit în spionajul industrial, dar l-a făcut și un fugar și l-a costat scump. Acum ar putea primi o a doua șansă dacă poate face imposibilul: inițierea, plantarea unei idei, mai degrabă decât furtul uneia. Dacă vor reuși, Cobb și echipa sa ar putea să realizeze crima perfectă. Dar nici o planificare sau expertiză nu le poate pregăti pentru un inamic periculos care pare să le prezică fiecare mișcare. Un dușman pe care doar Cobb l-ar fi putut vedea venind.

Actori:
Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Elliot Page (fostă Ellen Page), Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Michael Caine, Tom Berenger, Tom Hardy, Cillian Murphy, Pete Postlethwaite, Lukas Haas, Magnus Nolan, Tohoru Masamune, Dileep Rao , Tai-Li Lee , Yuji Okumoto , Earl Cameron , Miranda Nolan , Russ Fega , Tim Kelleher , Talulah Riley

Regizor:
Christopher Nolan

Genul filmului:
Actiune, SF

Data lansare (SUA): 16 Iulie 2010
Data lansare (Romania): 30 Iulie 2010

Trailerul filmului Inception (2010)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii