Header Ads Widget

Sandra Bullock face istorie cu The Blind Side

The Blind Side este singurul film cu un star feminin de categorie A în rolul principal care depăşeşte suma de 200 de milioane încasări în Statele Unite, ceea o face pe Sandra Bullock campioana box-office-ului american. Bullock este singura actriţă cunoscută din distribuţia acestui proiect regizat de John Lee Hancock şi singura al cărei nume apare pe afiş deasupra titlului.

În doar şapte săptămâni, The Blind Side - Povestea unui campion, care în acest moment nu apare în programul viitoarelor premiere din România, a depăşit suma de 200 de milioane de dolari. Este primul film din cariera lui Bullock care reuşeşte această performanţă şi primul film cu un star feminin în stare să depăşească pragul de 200 de milioane.

Filme cunoscute precum Erin Brockovich, cu Julia Roberts în rolul titular, sau Diavolul se îmbracă de la Prada, cu Meryl Streep în rolul principal, au avut încasări naţionale de 125, respectiv 124 milioane de dolari. Nici Angelina Jolie sau Reese Witherspoon, alte favorite ale consumatorilor de cinema din Statele Unite, nu au reuşit să depăşească pragul de 150 de milioane.

Singura actriţă al cărei film a depăşit acest prag este Nia Vardalos, practic o necunoscută înainte de premiera lui Nuntă a la grec / My Big Fat Greek Wedding. Acesta a fost o mega-surpriză în box-office-ul anului 2002, reuşind să încaseze peste 240 de milioane de dolari. Dar, dacă The Blind Side stă aproape exclusiv pe umerii Sandrei Bullock, Nuntă a la grec a fost considerat mai degrabă un film "ansamblu de actori".

Iată și trailerul filmului The Blind Side (2009) Povestea unui campion


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022, Puteti descarca filmul de aici.

sursa: www.cinemagia.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii