Film Nowhere to Run - Fara scapare (1993) cu Jean-Claude Van Damme si Rosanna Arquette

Trailer oficial la filmul thriller "Nowhere to Run" 1993 cu actorii: Jean-Claude Van Damme, Rosanna Arquette si Kieran Culkin. Descriere si data de lansare pentru filmul "Fara scapare".


Actori:
Jean-Claude Van Damme, Rosanna Arquette, Kieran Culkin, Ted Levine, Tiffany Taubman, Edward Blatchford, Anthony Starke

Regizor:
Robert Harmon

Genul filmului:
Actiune, Dragoste, Drama

Data lansare (SUA): 15 Ianuarie 1993

Descriere film Fara scapare (1993):
Sam Gillen, este un condamnat care reuseste sa  evadeaze dupa rasturnarea autobuzului cu condamnati, si se ascunde in padurea de langa casa vaduvei Clydie Anderson, mama a doi copii: Mike poreclit "Mookie" si Bree Anderson. Sam este vazut de catre Mike si il invita la el acasa, unde o cunoaste pe Clydie. Clydie accepta sa-l cazeze in hambar. Sam mai tarziu afla ca Clydie este amenintata pentru a-si parasi casa si pamantul, pentru ca intreprinderea condusa de ingrozitorul Franklin Hale, considera ca pamntul lui Clydie era bun pentru a-si dezvolta el activitatea.

Sam hotaraste sa mai ramana prin preajma lui Clydie pentru a o apara de Dunston un om malefic angajat de Franklin pentru a o intimida. El este amenintat de seriful Lonnie care era un om corupt si  indragostit de Clydie, pentru a o lasa in pace si sa plece. Descoperind o noua latura a personalitati lui, el se hotaraste sa ramana si sa ii apere pe cei ce i-au oferit o masa si un adapost. Apropierea de Clydie si de cei doi copii ii dau un nou sens vietii lui, un sentiment pe care nu-l intalnise pana in prezent, si anume dragostea de casa, de familie.


Trailerul filmului Nowhere to Run (1993)
Trailere filme, Lista actori,  Concursuri, Sondaje

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

Stonehearst Asylum (2014)