Header Ads Widget

The Private Lives of Pippa Lee - Vieţile secrete ale Pippei Lee (Film 2009) cu Keanu Reeves si Winona Ryder

Film dramă online "Vieţile secrete ale Pippei Lee" 2009 cu actorii Robin Wright, Alan Arkin și Maria Bello. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Private Lives of Pippa Lee".




Descrierea filmului Vieţile secrete ale Pippei Lee:
Ajunsa la varsta de 50 de ani, Pippa Lee este orgolioasa mama a doi gemeni si sotia devotata a unui publicist cu 30 de ani mai batran decat ea, motiv pentru care, atunci cand sotul ei Herb decide sa paraseasca impreuna orasul New York si sa se stabilesca intr-o comunitate de pensionari din Marigold Village, femeia nu reuseste sa se adapteze la noul stil de viata si traverseaza o perioada dificila, care o aduce in pragul unei crize nervoase. Dupa ce Herb, care este inca viguros desi a suferit o interventie chirurgicala de bypass, se indragosteste de o femeie mult mai tanara decat ea pe nume Sandra, Pippa Lee incepe sa-si exploreze senzualitatea multa vreme ingropata si dezvolta o legatura stranie cu Chris, baiatul cu probleme al vecinilor ei.
   Fumand pe ascuns, mergand prin somn si devenind dependenta de amfetamine, Pippa Lee rememoreaza intr-o serie de flashback-uri fragmente din trecutul ei de copil aflat in vesnice dispute cu o mama maniaca si dependenta de medicamente pe nume Suky sau de adolescenta rebela, care a fugit de acasa la varsta de 16 ani pentru a locui impreuna cu matusa ei lesbiana Trish si cu iubita acesteia Kat.

Actori:
Keanu Reeves, Robin Wright, Julianne Moore, Monica Bellucci, Winona Ryder, Maria Bello, Blake Lively, Alan Arkin, Ryan McDonald, Mike Binder, Cornel West, Tim Guinee, Madeline McNulty, Zoe Kazan, Shirley Knight, Joan Copeland, Adam Shonkwiler, Richard DeDomenico, Robin Weigert, Christin Sawyer Davis, Adam Grupper, Audrey Lynn Weston, Teresa Yenque, Myra Lucretia Taylor, Lola Pashalinski

Regizor:
Rebecca Miller

Genul filmului:
Drama

Data lansare (SUA): 27 Noiembrie 2009

Trailerul filmului The Private Lives of Pippa Lee (2009) Vieţile secrete ale Pippei Lee

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii