Header Ads Widget

Ratatul (Film acțiune și comedie 1992) Kuffs

Film acțiune și comedie "Ratatul" 1992 cu actorii Christian Slater, Milla Jovovic și Ashley Judd. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Kuffs".




Actori în distribuție: Christian Slater, Milla Jovovich, Ashley Judd, Ric Roman Waugh, Steve Holladay, Chad Randall, Clarke Coleman, Leon Rippy, Craig Benton, Bruce Boxleitner, Joshua Cadman, Mary Ellen Trainor, Aki Aleong, Henry G. Sanders, Dom Magwili, Kevin Leidich, E. Keith Polk, Susie Schelling, Troy Evans, Loren Blackwell, Kim Robillard, Gary Munch, Don Schlossman, George De La Pena, Janis Uhley, Lu Leonard, Roger Rook, Don S. Davis, Tony Goldwyn, Phil Mishkin, Jon Greene, Steve Park, Julie Strain

Regizor: Bruce A. Evans

Scenaristi: Bruce A. Evans, Raynold Gideon

Genul filmului: Acţiune, Comedie, Crimă

Data de lansare:
In America - 10 Ianuarie 1992
In Romania -

Tip Ecran: normal

AKA: Kuffs: Um Tira Por Acaso

Producator: Dino de Laurentiis Communications, EvansGideon, Beginner's Luck

Descrierea filmului Ratatul / Kuffs

Kuffs este un film de actiune/comedie aparut in anul 1992. De regia acestui film s-a ocupat Bruce A. Evans, iar de scenariu s-au ocupat Raynold Gideon si Bruce A. Evans. In rolurile principale ii putem urmari pe Christian Slater, Milla Jovovich, Ric Roman Waugh si Ashley Judd. George Kuffs nu a terminat liceul, abia ce si-a pierdut serviciul si prietena, care inca este la colegiu, dar este deja insarcinata. Din moment ce nu stie cum ar putea sa o sustina pe aceasta, ajunge la concluzie ca acesteia ii este mai bine fara el. Asa ca George isi viziteaza fratele mai mic, Brad, pentru a-i cere acestuia un imprumut, pentru a putea merge in Brazilia unde poate da peste o adevarata mina de aur. Din pacate pentru George, Brad este ucis, iar acum acesta este proprietarul Districtului de Patrule Speciale a lui Brad. Va reusi George sa faca fata noii situatii?

Extra:
In 2015 Christian Slater a jucat in filmul de actiune "The Adderall Diaries" alaturi de James Franco si este implicat in serialul "Mr. Robot". Pentru 2016 pregateste filmul King Cobra si joaca in serialul "The Lion Guard".

Milla Jovovich dupa ce a nascut in 2015, pregateste pentru 2017 filmul Resident Evil: The Final Chapter.
Vezi si lista de filme Milla Jovovich

Trailer la filmul Ratatul (1992) Kuffs



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii