Header Ads Widget

Film Good Hair (2009)

Film documentar și comedie "Good Hair" 2009 cu actorii Chris Rock, Cheryl 'Salt' James și Maya Angelou. Trailer, Descriere, actori, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Good Hair".




Descrierea filmului Good Hair
Atunci cand Lola, fiica in varsta de 5 ani a actorului de comedie Chris Rock, a venit la tatal ei plangand si l-a intrebat de ce nu are si ea par bun, acestuia i-a venit ideea de a calatori de-a lungul si de-a latul Statelor Unite ale Americii si in India pentru a explora cultura negrilor si a intelege de ce oamenii acorda atat de multa atentie felului in care arata si fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a avea un par stralucitor si sanatos. Pentru a-i oferi Lolei un raspuns satisfacator, Chris Rock viziteaza temple indiene, saloane de infrumusetare, frizerii si laboratoare stiintifice, explorand modurile in care coafurile diferite ale negrilor le influenteaza acestora activitatile, relatiile sexuale si respectul de sine. Celebritati precum Nia Long, Kerry Washington, Raven-Symone, Maya Angelou, Ice-T, Paul Mooney sau reverendul Al Sharpton isi spun povestile de viata si relateaza observatiile lor cu privire la problema intretinerii podoabei capilare in societatea moderna, Chris Rock ajungand la concluzia ca afacerile cu par uman au luat proportii nebanuite in secolul XXI, dar de ele nu beneficiaza intotdeauna comunitatea negrilor.

Regia
Jeff Stilson

Actori
Tanya Crumel, Kevin Kirk, Jason Griggers, Maya Angelou, Marvet Britto, A'Lelia Bundles, Vanessa Bell Calloway, Eve, Farrah Fawcett, Melyssa Ford, Meagan Good, Andre Harrell, Ice-T, Cheryl 'Salt' James, Sarah Jones, KRS-One    KRS-One, Lauren London, Nia Long, Paul Mooney, Pepa, Raven-Symoné, Salli Richardson-Whitfield, Chris Rock, Emily Santos, Al Sharpton, T-Pain, Tracie Thoms, Jennifer Lauren, Kerry Washington

Genul filmului
Comedie, Documentar

Data lansare (SUA): 9 Octombrie 2009

Trailer la filmul "Good Hair" 2009


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii