Header Ads Widget

Zombieland (Film 2009) Bun venit în Zombieland

Bun venit în Zombieland - Zombieland (2009)
Film 2009 "Zombieland" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori și actorii care joaca în filmul "Bun venit în Zombieland". Actorii principali în filmul "Zombieland" sunt: Woody Harrelson și Jesse Eisenberg.

Pe scurt despre filmul Bun venit în Zombieland: Un student timid care încearcă să ajungă la familia sa din Ohio, un vânător cu arme în căutarea ultimului Twinkie și o pereche de surori care se străduiește să ajungă într-un parc de distracții își unesc forțele într-o călătorie prin America plină de zombi.



Actori: Woody Harrelson, Amber Heard, Abigail Breslin, Emma Stone, Jesse Eisenberg, Martin Klebba, Bill Murray, Derek Graf, Elle Alexander, Carey Beckerdite, Melanie Booth, Chris Burns, Blaise Corrigan, Ernest Dancy, Sydnie Dawson

Regizor: Ruben Fleischer

Genul filmului: Acţiune, Aventuri, Comedie, Horror, Filme cu zombi

Data lansare (SUA): 9 Octombrie 2009
Data lansare (Romania): 11 Decembrie 2009


Descrierea filmului Zombieland: După ce am văzut trailerul filmului, Zombieland pare o parodie a filmului I Am Legend sau a seriei Resident evil.
Woody Harrelson pare într-o formă de zile mari și cum este unul dintre actorii mei preferați, cred că va fi un film pe cinste.
Dar să vedem care ar fi și subiectul filmului. Se pare că în America a izbucnit o ciudată epidemie care îi transformă pe cei vii în zombi. Această epidemie se transmite printr-o simplă mușcătură așa că e foarte greu sa te menții uman. Dar câțiva oameni au reușit totuși să scape, iar unul dintre ei este Woody Harrelson care ajutat de niște puști devine cel mai mare ucigaș de zombi.

Trailerul filmului Zombieland - Bun venit în Zombieland

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

Anonim a spus…
bun articol :) nota 10 :)


am shi eu o intrebare !! nu vrie sa facem schimb de bannere:-?? sau de linkuri !!

contact yahoo id : mandeea_deejay ! plzz
Anonim a spus…
bun articol :) nota 10 :)


am shi eu o intrebare !! nu vrie sa facem schimb de bannere:-?? sau de linkuri !!

contact yahoo id : mandeea_deejay ! plzz