Header Ads Widget

The Taking of Pelham 123 (Film acțiune 2009) S-a furat un tren 123

Film de acțiune online "S-a furat un tren 123" 2009 cu actorii Denzel Washington, John Travolta și James Gandolfini. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Taking of Pelham 123".


Despre filmul S-a furat un tren 123: The Taking of Pelham 123 este un thriller de acțiune american din 2009 regizat de Tony Scott. Este a treia adaptare cinematografică a romanului cu același nume (după filmul din 1974 și filmul TV din 1998). Filmul este despre un dispecer de tren (Denzel Washington), care este forțat în rolul de negociator după ce un criminal (John Travolta) deturnează un vagon de pasageri de metrou.

Sinopsisul filmului S-a furat un tren 123: Bărbați înarmați deturnează un tren de metrou din New York, ținând ostatici pasagerii în schimbul unei răscumpări și transformând munca unei zile obișnuite pentru dispecerul Walter Garber într-o confruntare cu mintea din spatele crimei.



Descrierea filmului S-a furat un tren 123: Remake al filmului clasic omonim din anul 1974, thriller-ul "The Taking of Pelham 123" urmareste modul in care o zi obisnuita de munca din viata dispecerului si locotenentului de politie a transporturilor Zachary Garber se transforma in haos dupa ce un grup de patru raufacatori deturneaza o garnitura de metrou in orasul New York si ii iau ostatici pe toti pasagerii. Grupul de atacatori este condus de catre un fost mercenar si o eminenta cenusie in materie de infractiuni pe nume Bernard Ryder, supranumit "Mr. Blue", care ameninta sa ucida pasagerii unul cate unul daca nu primeste o suma substantiala de bani in interval de o ora.

In vreme ce autoritatile negociaza fara succes cu oamenii inarmati ai lui Ryder, Zachary Garber decide sa isi foloseasca vastele cunostinte despre reteaua subterana de metrou pentru a-i salva in timp util pe pasagerii ingroziti. Singura enigma care il framanta pe Garber este aceea a modului in care planuiesc banditii sa scape nepedepsiti dupa ce isi vor incasa recompensa.

Regia
Tony Scott

Actori în distribuție
Denzel Washington, John Travolta, James Gandolfini, Gbenga Akinnagbe, Brian Haley, John Turturro, Luis Guzmán, Victor Gojcaj, Robert Vataj, Michael Rispoli, Ramon Rodriguez, John Benjamin Hickey, Alex Kaluzhsky, Katherine Sigismund, Jason Butler Harner

Gen
Acțiune, Thriller, Filme 2009

Data lansare (SUA): 12 Iunie 2009
Data lansare (Romania): 07 August 2009

Este filmul The Taking of Pelham 123 pe Netflix?

Da, filmul este pe Netflix sub numele Deturnarea metroului Pelham 123. Îl puteți urmări AICI.

Trailerul filmului S-a furat un tren 123 (2009) The Taking of Pelham 1 2 3


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
e super filmul