Header Ads Widget

Ghosts of Girlfriends Past (Film comedie romantică 2009) Fantomele fostelor iubite

Film de comedie romantică online "Fantomele fostelor iubite" 2009 cu actorii Matthew McConaughey, Jennifer Garner și Michael Douglas. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Ghosts of Girlfriends Past".




Descrierea filmului Fantomele fostelor iubite
Fotograful de celebritati Connor Mead apreciaza libertatea, distractia si femeile, fiind un burlac convins, care nu simte nici o remuscare atunci cand se desparte de mai multe iubite deodata prin intermediul unei conferinte telefonice. Chiar atunci cand se parea ca acest afemeiat fara scrupule va reusi de unul singur sa ruineze petrecerea de nunta a fratelui sau mai mic pe nume Paul, incepe sa fie vizitat si hartuit de catre fantomele fostelor iubite parasite din trecut, prezent si viitor.

Femeile il poarta pe Connor intr-o calatorie fantezista, amuzanta si plina de revelatii printre relatiile lui amoroase esuate, incercand sa descopere ce anume l-a transformat pe fotograf intr-un ticalos insensibil si sa clarifice daca mai exista sanse ca el sa isi reintalneasca adevarata dragoste, pe care a pierdut-o in trecut sau pe care nu a fost capabil sa o recunoasca la acel moment al existentei sale. Este oare Connor o cauza pierduta, asa cum considera toata lumea care il cunoaste, sau in adancul sufletului sau se ascunde un romantic chinuit de insatisfactii?

Regizor:
Mark Waters

Actori:
Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Michael Douglas, Breckin Meyer, Lacey Chabert, Anne Archer, Emma Stone, Robert Forster, Daniel Sunjata, Noureen DeWulf, Rachel Boston, Camille Guaty, Amanda Walsh, Emily Baldoni, Catherine Haena Kim, Noa Tishby, Rachelle Wood, Micah Sherman, Albert M. Chan, Michael Anastasia, Paul Cassell, Devin Brochu, Kasey Russell, Logan Miller, Christa B. Allen, Chad Mountain, Gina Gesamondo, Abigail Kuklis, Kortney Adams, Cindy Lentol, Kimberly Carvalho, Ashley Carvalho, Christina Milian

Genul filmului:
Dragoste / Comedie

Data lansare (SUA): 01 Mai 2009
Data lansare (Romania): 29 Mai 2009

Trailerul filmului Ghosts of Girlfriends Past (2009) Fantomele fostelor iubite

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
super tare filmul...ce mai...merita vazut