Header Ads Widget

Easy Virtue (Film comedie romantică 2008) Secrete din trecut

Film de comedie romantică online "Secrete din trecut" 2008 cu actorii Jessica Biel, Ben Barnes și Colin Firth. Trailer, Descriere, actorii și data de lansare pentru filmul "Easy Virtue".




Descrierea filmului Secrete din trecut / Easy Virtue
Divortata si fermecatoare, Larita (Jessica Biel) este o americanca pasionata de raliuri. Dupa ce se casatoreste cu tanarul englez John Wittaker (Ben Barnes) la Monte Carlo, Larita trebuie acum sa calatoreasca in Anglia pentru a-si cunoaste noii socri, care evident ca vor sfarsi prin a o detesta.

Asa se face ca mama lui John, doamna Whittaker (Kristin Scott Thomas) impreuna cu celelalte fiice ale sale, Hilda si Marion, fac tot ce le sta in putinta pentru a-i sabota pe proaspetii insuratei si pentru a o izgoni pe noua achizitie a familiei.

Domnul Whittaker (Colin Firth), capul familiei, este singurul in care Larita poate avea incredere, intre cei doi creandu-se o legatura bazata pe pasiunea lor comuna pentru motociclete si insultele aduse etichetelor sociale.

Regia
Stephan Elliott

Actori
Jessica Biel, Ben Barnes, Colin Firth, Kristin Scott Thomas, Kris Marshall, Kimberley Nixon, Katherine Parkinson, Charlotte Riley, Pip Torrens, Joanna Bacon, Georgie Glen, Mike Archer, Stephan Elliott

Genul filmului
Comedie, Romantic

Data lansare (SUA): 22 Mai 2008
Data lansare (Romania): 27 Februarie 2009

Trailerul filmului Easy Virtue (2008) Easy Virtue

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii