Header Ads Widget

My Best Friend's Girl (2008) Doi burlaci și-o…blondă


Doi burlaci și-o…blondă (2008) My Best Friend's Girl

"My best friend's girl" este o comedie romantica despre modurile neasteptate in care poate fi pusa la incercare loialitatea si puterea prieteniei dintre doi oameni. Tank este un barbat chipes si seducator care isi castiga existenta scotandu-le in oras pe fostele iubite ale altor barbati recent parasiti, jignindu-le si purtandu-se ca un autentic mitocan incat ele sa poate face diferenta intre el si fostii lor parteneri si sa alerge recunoscatoare inapoi in bratele acestora din urma. Atunci cand cel mai bun prieten al sau Dustin este parasit dupa numai 5 saptamani de relatie de catre femeia visurilor lui pe nume Alexis, Tank se ofera sa-l ajute sa o recucereasca, dar cade prada la randul sau farmecelor acestei tinere frumoase, inteligente si incapatanate, care nu se lasa amagita de atitudinea lui de Don Juan si de comportamentul lui neadecvat.

Chinuit intre dragostea pe care o simte pentru Alexis si prietenia pentru Dustin, Tank va trebui sa faca o alegere dificila, care ii va influenta in bine sau in rau viitorul.

Regia
Howard Deutch

In rolurile principale
Kate Hudson, Jason Biggs, Dane Cook

Gen
Comedie, Romantic

Premiera in Romania
26.09.2008

Trailer - My Best Friend's Girl (2008) Doi burlaci și-o…blondă


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

Anonim a spus…
Super simpatic filmul!
Anonim a spus…
AI VAZUT NOUL FNY.RO?! Amuzant, haios si inteligent :)





Acum fny.ro are imagini amuzante, bancuri haioase si puzzle-uri inteligente.



fny.ro - singurul site premium de fun din Romania

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)