Header Ads Widget

The Eye (Film horror 2008) Ochii cu Jessica Alba

Ochii (Film horror și thriller 2008) The Eye
Jessica Alba, Alessandro Nivola, Parker Posey, Chloë Grace Moretz, François Chau

Pe scurt despre filmul de groază horror OCHII: Violonista Sydney Wells a fost orbită accidental de sora ei Helen când avea cinci ani. Ea se supune unui transplant de cornee și, în timp ce își revine după operație, își dă seama că vede oameni morți.



Descrierea filmului The Eye: Sidney Wells (Jessica Alba) este oarba din copilarie cand i s-a intamplat un accident. Acum i se ofera sansa unei operatii la ochi, sau mai bine zis un translant de ochi.
Sidney accepta operatia, dar la scurt timp incepe sa vada lucruri ce nu tin de lumea reala: umbre misterioase ii prezic morti iminente, fantome desfigurate o bantuie, iar in oglinda fata vede intotdeauna figura unei alte femei.Ea i-si da seama ca singura posibilitate de a scapa de aceste viziuni este sa o gaseasca pe femeia de la care i s-au transplantat ochii.

Regia
David Moreau, Xavier Palud

Actori în rolurile principale
Jessica Alba, Alessandro Nivola, Parker Posey, Chloe Grace Moretz, François Chau, Rade Serbedzija, Fernanda Romero, Rachel Ticotin, Obba Babatundé, Danny Mora, Brett A. Haworth, Kevin Phan, Tamlyn Tomita, Esodie Geiger, Karen Elizabeth Austin

Gen
Drama, Horror, Thriller

Premiera in Romania
21.03.2008

Trailer la filmul horror de groază "The Eye" - 2022 - Ochii


Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

Anonim a spus…
the best music www.weblife.weblog.ro
Anonim a spus…
Finalul a fost destul de interesant.