Header Ads Widget

Juno (Film comedie 2007)

Film de comedie și dramă online "Juno" 2007 cu actorii Jennifer Garner, Ellen Page și Jason Bateman. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Juno".




Regia
Jason Reitman

Actori în rolurile principale
Jennifer Garner, Elliot Page (fostă Ellen Page), Michael Cera, Jason Bateman, Allison Janney, J.K. Simmons, Olivia Thirlby, Eileen Pedde, Rainn Wilson, Daniel Clark, Aman Johal, Valerie Tian, Emily Perkins

Genul filmului
Comedie, Drama

Download subtitrare:

Premiera în România
08 Februarie 2008

Descrierea filmului Juno
O poveste spusă pe parcursul a patru sezoane, care începe în toamnă, când Juno, o tânără de 16 ani de liceu din Minnesota, descoperă că este însărcinată după un "eveniment" cu cel mai bun prieten al ei, Bleeker. În sala de așteptare a unei clinici de avort, ciudata și ascuțita Juno decide să nască și să plaseze copilul la un cuplu adoptiv. Ea găsește unul în reclamele personale PennySaver, îi contactează, îi spune tatălui și mamei ei vitrege și continuă școala. Părinții aleși, yuppies de lux (dintre care unul este cool și relaxat, celălalt meticulos și încordat), o întâlnesc pe Juno, semnează acte și anul se desfășoară. Va funcționa planul lui Juno, poate ea să improvizeze și cum rămâne cu Bleeker?

Trailerul filmului de comedie JUNO (2007)

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
Mi-a placut mesajul filmului si mai ales jocul actorilor ce a facut ca totul sa para foarte realist.