Header Ads Widget

Blonda de la drept (Film comedie 2001) Legally Blonde

Film de comedie online "Blonda de la drept" 2001 cu actorii Reese Witherspoon, Luke Wilson și Selma Blair. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Legally Blonde".



Descrierea filmului Blonda de la drept / Legally Blonde
Elle Woods (Reese Witherspoon) este blondã naturalã (o precizare foarte importantã !). Este, de asemenea, deosebit de popularã, o studentã eminentã, candidatã la Miss Hawaiian Tropic, a fost desemnatã Miss Iunie în campus, iar culoarea ei preferatã este rozul. Elle duce o viatã interesantã (a apãrut într-unul din videoclip-urile lui Ricky Martin), dar nu este nici pe departe o rãsfãtatã de bani gata – are o inimã de aur si îi este total devotatã prietenului ei, Warner.

Când Warner o invitã la o cinã într-o searã, Elle sperã cã o va cere, în fine, în cãsãtorie si îi va pune diamantul mult visat pe degetul ei proaspãt manicurat. În schimb, Warner îi reproseazã cã este “prea blondã” si “insuficient de serioasã” pentru viitoarea lui carierã de politician si o pãrãseste.

Elle este distrusã, dar nu si dispusã sã se dea bãtutã, astfel cã hotãrãste sã îi demonstreze lui Waren cã poate fi asa cum o doreste el. Cu alte cuvinte, cã este în stare sã urmeze Dreptul la Harvard, ca si el.

Elle este admisã la Harvard, dar curând constatã cã e foarte greu sã fii vedetã pe Coasta de Est – sarmul ei personal si poseta roz marca Prada nu sunt suficiente pentru a se afirma în lumea rigidã a studentilor la Drept de la Harvard. Dar Elle se ambitioneazã si, spre surpriza tuturor, ajunge printre primii studenti din an.

Când unul dintre profesori cautã studenti care sã-l ajute la firma sa de avocaturã, Elle este selectionatã si ajunge sã îl asiste într-un senzational proces de crimã. Câstigând respectul tuturor, Elle sfârseste prin a deveni ea însãsi avocatul apãrãrii în respectivul proces.

Regia
Robert Luketic

Actori în rolurile principale
Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, Matthew Davis, Victor Garber, Jennifer Coolidge, Holland Taylor, Ali Larter, Jessica Cauffiel, Alanna Ubach, Oz Perkins, Linda Cardellini, Bruce Thomas, Meredith Scott Lynn, Raquel Welch, Samantha Lemole, Kelly Nyks, Ted Kairys, Michael B. Silver, Moreland, Wayne Federman, James Read, Tane McClure, Niklaus Lange, Doug Spinuzza, Lisa K. Wyatt, Jason Christopher, Corinne Reilly, Victoria Mahoney, Lacey Beeman, Melissa Anne Young, Brody Hutzler, Chaney Kley, John Cantwell, Ondrea De Vincentis, Terence Michael, Nectar Rose, Jodi Harris, Patricia Kimes, Sasha Barrese, Kelly Driscoll, Elizabeth Matthews, Kennedy Stone, Moonie, Lily

Genul filmului
Comedie

Trailerul filmului Legally Blonde (2001) Blonda de la drept

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii