Header Ads Widget

Trei pentru Scarlett Johansson

Dupa cum bine se vede din fotografia atasata, Scarlett Johansson are doar doi, iar cifra din titlu se refera nu la anatomia actritei, ci la numarul de roluri pe care aceasta a pus mana. Cu stilul de-a lucra al celor de la Hollywood, stii cu ani buni inainte ce-ai sa filmezi in... 2010, de exemplu. Acesta este si cazul lui Scarlett Johansson, una dintre cele mai tinere si curtate actrite de la Hollywood, care a semnat recent contracte pentru nu mai putin de trei filme extrem de asteptate. Cu noul The Nanny Diaries lansat la Venetia si cu The Other Boleyn Girl programat pentru lansare in decembrie, Johansson si-a asigurat pentru urmatorii doi ani trei dintre cele mai ravnite (si in acelasi timp diferite) roluri.



Cel mai interesant dintre ele este, fara indoiala, cel din The Spirit. In regia lui Frank Miller, ecranizarea dupa romanul grafic al lui Will Eisner va spune povestea unui detectiv care-si insceneaza moartea pentru a putea lupta mai bine impotriva raufacatorilor din intunecatul Central City. Cel mai periculos adversar al eroului este The Octopus (Samuel L. Jackson), o minte diabolica al carei scop maret este sa arunce in aer tot orasul. Johansson o va interpreta pe complicea lui The Octopus, frumoasa si periculoasa Silk N. Floss, care va avea multe de impartit cu supereroul nostru, si cel mai probabil nu la nivel spiritual.

Pe langa filmul de hiperactiune al lui Miller, Johansson continua seria dramelor de epoca, interpretand rolul reginei Mary din Mary Queen of Scots. In regia lui John Curran (The Painted Veil/Valul pictat), filmul reia viata uneia dintre cele mai celebre regine ale Europei, concentrandu-se pe relatia acesteia cu fratele ei vitreg, James, pe relatia tumultoasa cu contele de Bothwell si pe fatala rivalitate cu verisoara Elizabeth, regina Angliei. Filmarile sunt programate sa inceapa in Marea Britanie, in luna martie.

Schimband iarasi genul, Johansson a semnat si pentru comedia romantica He’s Just Not That Into You, unde completeaza o distributie formata numai din nume celebre: Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Justin Long si Bradley Cooper. In filmul regizat de Ken Kwapis, Johansson va interpreta rolul unei canterete aspirante, care se indragosteste de un barbat insurat si incearca sa-l convinga pe acesta sa divorteze pentru a se casatori cu ea. Usor de zis, mai greu de facut, iar pana atunci Johansson trebuie sa-l cucereasca pe Chris Evans, cu care imparte afisul comediei romantice The Nanny Diaries.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii