Header Ads Widget

Ruptura (Film 2007) Fracture

Film dramă și thriller online "Ruptura" 2007 cu actorii Anthony Hopkins, Ryan Gosling și Rosamund Pike. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Fracture".


Descrierea filmului Ruptura

Cand Ted Crawford (Anthony Hopkins) descopera ca tanara si frumoasa sa sotie, Jennifer (Embeth Davidtz), are o aventura, el ii planuieste moartea... o crima perfecta. Printre politistii sositi la locul crimei se afla si detectivul negociator pentru ostateci Rob Nunally (Billy Burke), care este singurul caruia i se permite sa intre in casa.


Descrierea filmului Rupruta / Fracture
Surprinzator, Crawford admite foarte repede ca si-a impuscat sotia, dar Nunally este prea socat pentru a-i acorda atentie lui Ted, cand o descopera pe amanta sa, de a carei identitate reala nu stia nimic, zacand pe podea intr-o baie de sange. Desi Jennifer a fost impuscata in cap, Nunally realizeaza ca ea nu este moarta.

Crawford este arestat imediat si judecat dupa confesiunea sa, fiind acuzat de asistentul procurorului districtului, Willy Beachum (Ryan Goslin), care era pe picior de plecare din procuratura pentru a pleca sa lucreze intr-o mare firma de avocatura. Dar nimic nu este atat de simplu pe cat pare, inclusiv acest caz. Crawford si Willy invata amandoi ca o "ruptura" poate fi gasita in orice fatada perfecta.

Regia
Gregory Hoblit

Actori în rolurile principale
Anthony Hopkins, Ryan Gosling, Rosamund Pike, David Strathairn, Embeth Davidtz, Billy Burke, Cliff Curtis, Fiona Shaw, Bob Gunton, Josh Stamberg, Xander Berkeley, Zoe Kazan, Judith Scott, Gary Carlos Cervantes, Petrea Burchard, Garz Chan, Wendy Cutler, Larry Sullivan, Valerie Dillman, Gonzalo Menendez, Vivica Genaux, Cooper Thornton, Lyle Kanouse, Sandra Prosper, Monica Garcia, Joe Spano, Peter Breitmayer, Mirron E. Willis, David Purdham, John Littlefield, Lou Reyes, Rainy Kerwin, R.J. Chambers, Eugene Collier, Tom Virtue, Gunter Simon, Frank Torres, Payton Koch, Cooper Koch

Genul filmului
Dramă, Thriller

Premiera in Romania
03.08.2007

Trailerul filmului Fracture (2007) Ruptura


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii