Header Ads Widget

Lisa Frankenstein (Film comedie horror 2023) Trailer și Detalii

Film comedie horror "Lisa Frankenstein" 2023 cu actorii Carla Gugino, Kathryn Newton și Cole Sprouse. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Lisa Frankenstein".


Despre filmul Lisa Frankenstein

Lisa Frankenstein este un film de comedie horror american, scris de Diablo Cody și regizat de Zelda Williams, în debutul său regizoral. Filmul îi are în distribuție pe Kathryn Newton, Cole Sprouse, Liza Soberano, Henry Eikenberry, Joe Chrest și Carla Gugino.


Filmul de comedie și fantezie horror Lisa Frankenstein este produs de companiile MXN Entertainment și Lollipop Woods și este programat să fie lansat pe 9 februarie 2024 în Statele Unite de către Focus Features.


Sinopsis la filmul Lisa Frankenstein

În 1989, o fată de liceu nepopulară pe nume Lisa reanima accidental un cadavru victorian frumos în timpul unei furtuni cu fulgere și începe să-l reconstruiască în bărbatul visurilor ei folosind patul de bronzat stricat din garajul ei.





Distribuție Actori în filmul Lisa Frankenstein

Carla Gugino, Kathryn Newton, Cole Sprouse, Liza Soberano, Jenna Davis, Summer Selby, Lacey Dover, Joe Chrest, Sylvia Grace Crim, Geraldine Singer, Donna Duplantier, Charlie Talbert, Henry Eikenberry, Paola Andino, Walker Babington, Joey Harris, Ritchie Montgomery, Trina LaFargue, Bryce Romero, Jennifer Pierce Mathus, Luke Sexton, Julia Belanova, Sarah S. Fisher, Ray Gaspard, Johnny Ballance, Patrick Robinson, Shane Partlow, Joshua Montes, Jailyn Rae, Marie Kelli

Regizor
Zelda Williams

Scenarist
Diablo Cody

Genul filmului
Comedie, Fantastic, Horror, Filme 2023

Data de lansare
9 februarie 2024 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Lisa Frankenstein - titlul original, Lisa Frankenstein - titlul în România

Este filmul Lisa Frankenstein pe Netflix?

Din păcate filmul Lisa Frankenstein încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Lisa Frankenstein

În 1989, o adolescentă goth neînțeleasă pe nume Lisa Swallows reanima un cadavru frumos din epoca victoriană în timpul unei furtuni cu fulgere și începe să-l transforme în bărbatul visurilor ei folosind o mașină de bronzat stricată în garajul ei. După ce au trecut printr-o transformare înfiorătoare, ei pornesc într-o călătorie criminală pentru a găsi dragostea adevărată, fericirea și câteva părți ale corpului lipsă de-a lungul drumului.


Trailer la filmul Lisa Frankenstein (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii