Header Ads Widget

Lasă lumea în urmă (Film thriller Netflix 2023) Leave the World Behind Trailer și detalii

Film thriller produs de Netflix "Lasă lumea în urmă" 2023 cu actorii: Julia Roberts, Mahershala Ali și Ethan Hawke. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Leave the World Behind".


Despre filmul Lasă lumea în urmă

Lasă lumea în urmă / Leave the World Behind este un thriller psihologic american din 2023, scris, regizat și produs de Sam Esmail. Se bazează pe romanul cu același nume din 2020 al lui Rumaan Alam. În film, evadarea de weekend a unei familii într-o casă de lux închiriată ia o întorsătură de rău augur atunci când un atac cibernetic le distruge dispozitivele și doi străini apar la ușa lor. Filmul îi are în distribuție pe Julia Roberts (care a produs și filmul), Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la și Kevin Bacon.


Filmul dramă și thriller Lasă lumea în urmă / Leave the World Behind a avut premiera mondială la AFI Fest pe 25 octombrie 2023. Este programat să fie lansat în cinematografe selectate pe 22 noiembrie 2023, înainte de lansarea în streaming de către Netflix pe 8 decembrie 2023. În România, filmul va avea premiera subtitrat în data de 8 decembrie 2023 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Lasă lumea în urmă

O vacanță de familie în Long Island este întreruptă de doi străini care poartă vești despre o întrerupere de curent misterioasă. Pe măsură ce amenințarea devine tot mai iminentă, ambele familii trebuie să decidă cum să supraviețuiască cel mai bine crizei potențiale, totul în timp ce se confruntă cu propriul loc în această lume în colaps.





Distribuție Actori în filmul Lasă lumea în urmă:

Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la Herrold, Farrah Mackenzie, Charlie Evans, Kevin Bacon, Alexis Rae Forlenza, Vanessa Aspillaga, Josh Drennen, Erica Cho, Orli Gottesman, Pavel Frolov, Jesse King, Kevin Kenny, Alex Barber, Madison Jessica Bennett, Sebastian Deerkop, Stephanie Groves, Heather Lee, John Schaub, Mahkah Wright

Regizor: Sam Esmail

Scenariști: Rumaan Alam, Sam Esmail

Genul filmului: Dramă, Thriller, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 25 octombrie 2023 la AFI Fest, 22 noiembrie 2023 în cinematografe selectate, 8 decembrie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 8 decembrie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Leave the World Behind titlul original, Lasă lumea în urmă titlul în România

Este filmul Lasă lumea în urmă pe Netflix

Da, filmul Lasă lumea în urmă este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 8 decembrie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Lasă lumea în urmă

Vacanța ambițioasă a Amandei și a lui Clay împreună cu copiii lor adolescenți este întreruptă de sosirea unui cuplu de vârstă mijlocie care deține casa de vacanță și care au fugit de o pană de curent fără precedent în oraș. Când internetul, televiziunea și radioul încetează să funcționeze, ca și telefonul fix, nu au de unde să afle ce se întâmplă. Pe măsură ce exploziile sonice ciudate zdrobesc liniștea peisajului și animalele încep să migreze în moduri ciudate, sănătatea fizică și psihică a familiilor începe să se dezintegreze. Chiriașii sunt de lux și albi; proprietarii sunt de lux și negri. Problemele rasei se ciocnesc și devin distrageri ale lucrurilor mai alarmante care se întâmplă în jurul lor.



Trailer subtitrat la filmul Lasă lumea în urmă (2023) Leave the World Behind


Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă și thriller Lasă lumea în urmă (2023) cu actorii Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la Herrold, Farrah Mackenzie, Charlie Evans și Kevin Bacon și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii