Header Ads Widget

The Royal Hotel (Film thriller 2023) Trailer și Detalii

Film thriller "The Royal Hotel" 2023 cu actorii Julia Garner, Jessica Henwick și Hugo Weaving. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Royal Hotel".


Despre filmul The Royal Hotel

The Royal Hotel este un film thriller psihologic australian din 2023, regizat de Kitty Green, care a scris scenariul împreună cu Oscar Redding. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Julia Garner, Jessica Henwick, Toby Wallace și Hugo Weaving. Filmul este inspirat din documentarul Hotel Coolgardie de Pete Gleeson din 2016. În film, două tinere care călătoresc cu rucsacul în spate, Hanna (Julia Garner) și Liv (Jessica Henwick), își iau locuri de muncă la The Royal Hotel, un bar australian din Outback condus de Billy (Hugo Weaving).


Filmul thriller The Royal Hotel a fost produs de companiile See-Saw Films și Scarlett Pictures și a avut premiera mondială la cel de-al 50-lea Festival de Film Telluride pe 1 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul The Royal Hotel

Două tinere americance Hanna și Liv își iau un loc de muncă într-un pub australian îndepărtat pentru niște bani în plus și se confruntă cu o grămadă de localnici nestăpâniți și cu o situație care scăpa rapid de sub controlul lor.





Distribuție Actori în filmul The Royal Hotel

Julia Garner, Jessica Henwick, Hugo Weaving, Herbert Nordrum, Dylan River, Keylan Devine-Ingerson, Bree Bain, Ursula Yovich, Alex Malone, Kate Cheel, James Frecheville, Nic Darrigo, Adam Morgan, Adam MacNeill, Ben Eggleton, Barbara Lowing, Daniel Henshall, Bruce R. Carter, Toby Wallace, Craig McArdle, Len Firth, Joel Hartgen, Baykali Ganambarr, Valerie Berry, Chrissie Page, Patrick Frost, Greg Morrison

Regizor
Kitty Green

Scenarist
Kitty Green, Oscar Redding

Genul filmului
Thriller, Filme 2023

Data de lansare
1 septembrie 2023 la Festivalul de Film Telluride

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Royal Hotel - titlul original, The Royal Hotel - titlul în România

Este filmul The Royal Hotel pe Netflix?

Din păcate filmul The Royal Hotel încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Royal Hotel

Americanele Hanna și Liv sunt cele mai bune prietene care merg în călătorie cu rucsacul în spate prin Australia. După ce au rămas fără bani, Liv, în căutarea unei aventuri, o convinge pe Hanna să-și ia un loc de muncă temporar în spatele barului unui pub numit „The Royal Hotel” dintr-un oraș minier îndepărtat din Outback. Proprietarul de bar, Billy, și o mulțime de localnici le oferă fetelor o introducere zbuciumată în cultura băuturii Down Under, dar în curând Hannah și Liv se trezesc prinșe într-o situație tulburătoare care scăpa rapid de sub controlul lor.


Trailer la filmul The Royal Hotel (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii