Header Ads Widget

The Book of Clarence (Film de comedie biblic 2023) Trailer și Detalii

Film aventuri și comedie "The Book of Clarence" 2023 cu actorii LaKeith Stanfield, Benedict Cumberbatch și James McAvoy. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Book of Clarence".


Despre filmul The Book of Clarence

The Book of Clarence (Cartea lui Clarence) este un film dramă de comedie biblic epic american, scris și regizat de Jeymes Samuel. În distribuție joacă actorii LaKeith Stanfield, Omar Sy, Anna Diop, RJ Cyler, David Oyelowo, Micheal Ward, Alfre Woodard, Teyana Taylor, Caleb McLaughlin, Eric Kofi-Abrefa, Marianne Jean-Baptiste, James McAvoy și Benedict Cumberbatch. În film, un bărbat cam fără noroc se angajează într-o încercare greșită de a valorifica ascensiunea celebrității și influența lui Mesia pentru propriul său câștig personal.


Filmul de aventuri și comedie The Book of Clarence va avea premiera la cea de-a 67-a ediție a Festivalului de Film de la Londra pe 11 octombrie 2023 și este programat să fie lansat în cinematografele americane de Sony Pictures pe 12 ianuarie 2024. În România, filmul va fi lansat subtitrat în cinematografe tot pe 12 ianuarie 2024.


Sinopsis la filmul The Book of Clarence

Un bărbat din Ierusalim aflat într-o pasă proastă, se angajează într-o încercare greșită de a valorifica ascensiunea celebrității și influența lui Mesia pentru propriul său câștig personal. Călătoria îl conduce pe o explorare a credinței și a unui drum neașteptat.





Distribuție Actori în filmul The Book of Clarence

LaKeith Stanfield, Omar Sy, Anna Diop, RJ Cyler, Benedict Cumberbatch, James McAvoy, Marianne Jean-Baptiste, David Oyelowo, Teyana Taylor, Alfre Woodard, Babs Olusanmokun, Tom Glynn-Carney, Micheal Ward, Caleb McLaughlin, Nicholas Pinnock, Chase Dillon, Tom Vaughan-Lawlor, Oliver Price, Eric Kofi-Abrefa, Andrea Ali, Chidi Ajufo, Arnold Oceng, Hopi Grace

Regizor
Jeymes Samuel

Scenarist
Jeymes Samuel

Genul filmului
Aventuri, Comedie, Dramă, Filme 2023

Data de lansare
11 octombrie 2023 la Festivalul de Film de la Londra, 12 ianuarie 2024 în cinematografele din Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Book of Clarence - titlul original, The Book of Clarence - titlul în România

Este filmul The Book of Clarence pe Netflix?

Din păcate filmul The Book of Clarence încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Book of Clarence

Un om care se luptă cu ghinionul pe nume Clarence, care trăiește în Ierusalimul anului 29 d.Hr., caută să valorifice înălțarea lui Isus Hristos pretinzând că este un nou Mesia trimis de Dumnezeu, în încercarea de a se elibera de datorii și de a începe o viață de glorie pentru sine.


Trailer la filmul The Book of Clarence (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii