Header Ads Widget

The Bikeriders (Film crime și dramă 2023) Trailer și Detalii

Film crime și dramă "The Bikeriders" 2023 cu actorii Austin Butler, Jodie Comer și Tom Hardy. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Bikeriders".


Despre filmul The Bikeriders

The Bikeriders este un film dramă american din 2023, scris și regizat de Jeff Nichols. Spune o poveste fictivă inspirată din cartea foto cu același nume din 1967 a lui Danny Lyon și are o distribuție care îi include pe actorii Jodie Comer, Austin Butler, Tom Hardy, Michael Shannon, Mike Faist și Norman Reedus.


Filmul cu crime și dramă The Bikeriders a avut premiera la cel de-al 50-lea Festival de Film Telluride pe 31 august 2023 și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 1 decembrie 2023, de către 20th Century Studios.


Sinopsis la filmul The Bikeriders

Filmul „The Bikeriders” este o dramă furioasă care urmărește ascensiunea unui club de motocicliști fictiv din anii 1960 din Midwest prin viețile membrilor săi. Inspirat de cartea emblematică de fotografie a lui Danny Lyon, „The Bikeriders” vă cufundă în aspectul, senzația și sunetele subculturii cu mâinile goale și acoperite cu grăsime a motocicliștilor din anii '60. Kathy (Jodie Comer), un membru cu voință puternică a bandei Vandals, căsătorită cu un motociclist sălbatic și nesăbuit, pe nume Benny (Austin Butler), povestește evoluția Vandalilor de-a lungul unui deceniu, începând ca un club local de motocicliști uniți de vremuri bune, biciclete zgomotoase și respect pentru liderul lor puternic și constant Johnny (Tom Hardy). De-a lungul anilor, Kathy încearcă tot posibilul să navigheze prin natura neîmblânzită a soțului ei și loialitatea lui față de Johnny, cu care simte că trebuie să concureze pentru atenția lui Benny. Pe măsură ce viața în Vandals devine din ce în ce mai periculoasă, iar clubul amenință să devină o bandă mai sinistră, Kathy, Benny și Johnny sunt forțați să facă alegeri cu privire la loialitatea lor față de club și unul față de celălalt.





Distribuție Actori în filmul The Bikeriders

Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy, Michael Shannon, Mike Faist, Boyd Holbrook, Damon Herriman, Beau Knapp, Emory Cohen, Karl Glusman, Toby Wallace, Norman Reedus, Happy Anderson, Paul Sparks, Will Oldham, Nathan Neorr, Mierka Girten, Paul Dillon, Valerie Jane Parker, Tony Donno, Mike Endoso, Rachel Lee Kolis, Phuong Kubacki, Erin Scerbak, Andrew Riley Stephens, Forba Shepherd, David Myers Gregory, Ryan Wesley Gilreath, Michael Abbott Jr., Jim Freivogel, Maggie Cramer, Sara Mackie, Johanna McGinley, Steve Marvel, Nicholas Hargous, Radek Lord, Alex Haydon, Jerry Mullins, Jordan Mullins, Becca Howell

Regizor
Jeff Nichols

Scenarist
Jeff Nichols, Danny Lyon

Genul filmului
Crime, Dramă, Filme 2023

Data de lansare
31 august 2023 la Festivalul de Film Tellurid, 1 decembrie 2023 în cinematografele din Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Bikeriders - titlul original, The Bikeriders - titlul în România

Este filmul The Bikeriders pe Netflix?

Din păcate filmul The Bikeriders încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Bikeriders

Kathy, o membră cu voință puternică a bandei Vandals, care este căsătorită cu un motociclist sălbatic și nesăbuit, pe nume Benny, povestește evoluția Vandals de-a lungul unui deceniu, începând ca un club local de străini uniți de vremuri bune, biciclete zgomotoase și respect pentru liderul lor puternic și constant Johnny.

De-a lungul anilor, Kathy încearcă tot posibilul să navigheze prin natura neîmblânzită a soțului ei și loialitatea lui față de Johnny, cu care simte că trebuie să concureze pentru atenție. Pe măsură ce viața în Vandals devine din ce în ce mai periculoasă, iar clubul amenință să devină o bandă mai sinistră, Kathy, Benny și Johnny sunt forțați să facă alegeri cu privire la loialitatea lor față de club și unul față de celălalt.


Trailer la filmul The Bikeriders (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii