Header Ads Widget

Saltburn (Film dramă thriller 2023) Trailer și Detalii

Film dramă și thriller "Saltburn" 2023 cu actorii Rosamund Pike, Barry Keoghan și Carey Mulligan. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Saltburn".


Despre filmul Saltburn

Saltburn este un film dramă thriller psihologic din 2023 scris, regizat și produs de Emerald Fennell. Amplasat la mijlocul anilor 2000, urmărește un tânăr student (Barry Keoghan) care se trezește atras de colegul său de școală aristocratic (Jacob Elordi) și de familia sa bogată, dar excentrică. Distribuția îi mai include și pe actorii Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver, Archie Madekwe și Carey Mulligan.


Filmul de comedie și dramă thriller Saltburn a avut premiera mondială la cel de-al 50-lea Festival de Film Telluride pe 31 august 2023. Este programat să fie lansat pe 17 noiembrie 2023 în Regatul Unit și în premieră limitată în cinematografe pe 24 noiembrie 2023 în Statele Unite, înainte de extinderea de pe 1 decembrie 2023, de către Amazon MGM Studios.


Sinopsis la filmul Saltburn

Un student de la Universitatea Oxford se trezește atras de lumea unui coleg de clasă fermecător și aristocrat, care îl invită în moșia vastă a familiei sale excentrice pentru o vară care nu va fi niciodată uitată.





Distribuție Actori în filmul Saltburn

Rosamund Pike, Barry Keoghan, Jacob Elordi, Alison Oliver, Richard E. Grant, Archie Madekwe, Carey Mulligan, Reece Shearsmith, Lolly Adefope, Paul Rhys, Sadie Soverall, Millie Kent, Michelle Thomas, Saga Spjuth-Säll, Pierre Bergman, Aleah Aberdeen, Gabriel Bisset-Smith, Will Gibson, Richard Cotterell, Maud Druine, Joshua Samuels, Liam Edwards, Alison Martin Jones, Julian Lloyd Patten

Regizor
Emerald Fennell

Scenarist
Emerald Fennell

Genul filmului
Comedie, Dramă, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
31 august 2023 la Festivalul de Film Telluride, 24 noiembrie 2023 în cinematografele din Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Saltburn - titlul original, Saltburn - titlul în România

Este filmul Saltburn pe Netflix?

Din păcate filmul Saltburn încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Saltburn

Regizorul câștigător al premiului Oscar Emerald Fennell (Tânără promițătoare) ne aduce o poveste minunată și sucită despre privilegii și dorință. Luptându-se să-și găsească locul la Universitatea Oxford, studentul Oliver Quick (Barry Keoghan) se trezește atras în lumea fermecătoare a aristocratului Felix Catton (Jacob Elordi), care îl invită la Saltburn, moșia vastă a familiei sale excentrice, pentru o vară care nu va fi niciodată uitată.


Trailer la filmul Saltburn (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii