Header Ads Widget

Safehouse (Film acțiune thriller 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Safehouse" 2023 cu actorii Alondra Delgado, Jessica Martin del Campo și Jay Montalvo. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Safehouse".


Despre filmul Safehouse

Safehouse este un film de acțiune și suspans american din 2023 regizat de Paul Street după un scenariu scris tot de el. Filmul o are în distribuție pe actrița Alondra Delgado în rolul unei femei pe nume Carla care este prinsă într-un joc mortal între CIA, informatorii guvernamentali și cartel. În roluri secundare joacă actorii Jessica Martin del Campo, Jay Montalvo, Bruno Romagnoli, Brit Landa, Marco Antonio Parra, Isabela Valotti, Alonso Cerpa, Carlos Enrique Escarcega și Dave Belvederi.


Filmul de acțiune și thriller Safehouse este produs de companiile Solar Films, Streetlight Film and Media și Fabric Films și a fost lansat în data de 26 august 2023 pe internet în Statele Unite ale Americii.


Sinopsis la filmul Safehouse

Carla locuiește și lucrează în Mexicali, Mexic. Când fratele ei este ucis, ea este forțată să fugă. În deșertul Imperial Valley, ea este acum prinsă într-un joc mortal între CIA, informatorii guvernamentali și cartel.





Distribuție Actori în filmul Safehouse

Alondra Delgado, Jessica Martin del Campo, Jay Montalvo, Bruno Romagnoli, Brit Landa, Marco Antonio Parra, Isabela Valotti, Alonso Cerpa, Carlos Enrique Escarcega, Dave Belvederi, Cinthya Brasil, Pedro Flores, Drake Hagar, Sam Hirschmann, David Thomas Jenkins, Manny Martinez Hernandez, Jomarla Melancon, Yadira Pascault Orozco, Robert Seay, Cedrick Terrell

Regizor
Paul Street

Scenarist
Paul Street

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
26 august 2023 pe internet în Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Safehouse - titlul original, Safehouse - titlul în România

Este filmul Safehouse pe Netflix?

Din păcate filmul Safehouse încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Safehouse

Când Carla, un medic stagiar din Mexicali, descoperă că fratele ei este un informator al cartelului, viața ei se schimbă pentru totdeauna. Forțată să-și părăsească casa, ea ajunge fără să vrea în Statele Unite, călătorind printr-un tunel abandonat. Adânc în deșertul văii Yucca, ea devine prizonieră a unei case îndepărtate CIA Safe. Aici este forțată să-și folosească abilitățile, antrenamentul și instinctele de supraviețuire pentru a rămâne în viață, prinsă într-un joc mortal de-a șoarecele și pisica între CIA, Cartel și informatorii guvernamentali.


Trailer la filmul Safehouse (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii