Header Ads Widget

One Piece (Serial acțiune comedie Netflix 2023) trailer și detalii

Serial acțiune și comedie online Netflix "One Piece" 2023, cu actorii Inaki Godoy, Emily Rudd și Mackenyu. Trailer subtitrat în limba română, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "One Piece".


Despre serialul Netflix, One Piece

One Piece (stilizat cu majuscule) este un serial de televiziune de aventură și fantezie, dezvoltat de Matt Owens și Steven Maeda pentru Netflix. Serialul este o adaptare live a seriei manga japoneze din 1997, cu același nume, de Eiichiro Oda, care a fost el însuși un consultant creativ major pentru serial. Este produs de Kaji Productions, Tomorrow Studios și Shueisha (care publică și manga). Serialul are o distribuție de ansamblu care-i include pe actorii Iñaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu, Jacob Romero Gibson și Taz Skylar, în rolul primilor cinci membri ai Piraților Pălăriei de Paie. În serial, un tânăr căpitan de pirați pornește împreună cu echipajul său pentru a obține titlul de Rege al Piraților și pentru a descoperi comoara mitică cunoscută sub numele de „One Piece”.


Serialul One Piece a fost lansat online și subtitrat în România pe 31 august 2023 și a primit recenzii pozitive atât de la critici, cât și de la fani, care au lăudat interpretările actorilor, povestea, efectele vizuale și fidelitatea generală față de personajele și evenimentele prezentate în materialul sursă.


Sinopsis serial One Piece

Serialul urmărește aventurile piraților Straw Hat Pirates în timp ce explorează oceanele periculoase, ținuturile și nu numai în căutarea „One Piece”, o comoară legendară care îl va face pe căpitanul lor, Monkey D. Luffy, „Regele Piraților”. Dar pușcașii marini sunt pe urma navei lor și nu sunt singurul echipaj care caută One Piece. Înarmați cu abilități și o prietenie care nu poate fi ruptă, Pălăriile de Paie sunt gata de călătorie și chiar foarte pregătiți să lupte pentru visele lor împreună.





Actorii principali ai serialului One Piece

Inaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu, Vincent Regan, Morgan Davies, Aidan Scott, Armand Aucamp, Jacob Romero, Jeff Ward, Taz Skylar, McKinley Belcher III, Craig Fairbrass, Jandre le Roux, Peter Gadiot, Colton Osorio, Steven John Ward, Celeste Loots, Kathleen Stephens, Len-Barry Simons, Royston Stoffels, Stevel Marc, Ntlanhla Morgan Kutu, Laudo Liebenberg, Alexander Maniatis, Bianca Oosthuizen, Langley Kirkwood, Ilia Isorelýs Paulino, Albert Pretorius, Tamer Burjaq, Chioma Antoinette Umeala, Grant Ross, Brett Williams, Sven Ruygrok, Lily Fisher, Brashaad Mayweather, Matt von Zweigbergk, Rory Acton Burnell, Richard Wright-Firth, Ian McShane


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Marc Jobst, Tim Southam

Creatori: Steven Maeda, Matt Owens

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Comedie, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 31 august 2023 pe Netflix

Lansare serial în România: 31 august 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: One Piece titlul original, One Piece titlul în România

Țara: UK, Japonia, Africa de Sud, America

Este serialul One Piece pe Netflix?

Da, serialul "One Piece" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat online subtitrat începând cu 31 august 2023 aici pe Netflix România.


Descriere serial One Piece:

O versiune alternativă a Pământului și una care se află în prezent în mijlocul „Epocii de Aur a Piraților”. Pirații fără milă stăpânesc mările și doar cei mai puternici au șansa de a revendica comoara mitică cunoscută sub numele de „One Piece”, care a fost lăsată în urmă de cel mai mare pirat dintre ei Gold Roger. La ani de la moartea lui Gold Roger, un băiat pe nume Monkey D. Luffy visează să-și crească propriul echipaj, să găsească One Piece și să se declare Regele Piratului. După ce a mâncat un fruct al diavolului care îi conferă lui Luffy puterea de a-și face corpul precum cauciucul, acesta îi conferă o putere și o agilitate enormă. Când Luffy ajunge în sfârșit la maturitate, pleacă din satul Foosha din East Blue și pornește în marea sa aventură pentru a deveni următorul rege al piraților.



Trailer subtitrat la serialul One Piece (2023)


Trailerul online subtitrat în limba română la filmul serial de acțiune și comedie One Piece (2023), produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii