Header Ads Widget

Nimeni nu te va salva (Film horror sf 2023) No One Will Save You Trailer și Detalii

Film horror sf și thriller "Nimeni nu te va salva" 2023 cu actorii Kaitlyn Dever, Ginger Cressman și Zack Duhame. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "No One Will Save You".


Despre filmul Nimeni nu te va salva

Nimeni nu te va salva / No One Will Save You este un film de groază ștințifico-fantastic și suspans american din 2023 regizat de Brian Duffield după un scenariu scris tot de el. Filmul în distribuție actorii Kaitlyn Dever, Ginger Cressman, Zack Duhame, Geraldine Singer, Rose Bianca Grue, Dari Lynn Griffin, Elizabeth Kaluev, Evangeline Rose, Devyn Sandidge și Lauren L. Murray. În film, o femeie exilată, plină de anxietate, trebuie să se lupte cu un extraterestru care și-a găsit drumul în casa ei.


Filmul horror sf și thriller Nimeni nu te va salva / No One Will Save You este produs de companiile 20th Century Studios și Star Thrower Entertainment și este programat să fie lansat în data de 22 septembrie 2023 pe platforma de streaming Hulu în Statele Unite ale Americii și în 24 septembrie 2024 subtitrat în România pe platforma Disney Plus România.


Sinopsis la filmul Nimeni nu te va salva

Brynn, o femeie care trăiește în singurătate în casa copilăriei ei, se confruntă dintr-o dată cu o invazie din partea unor vizitatori nepământeni.





Distribuție Actori în filmul Nimeni nu te va salva

Kaitlyn Dever, Ginger Cressman, Zack Duhame, Geraldine Singer, Rose Bianca Grue, Dari Lynn Griffin, Elizabeth Kaluev, Evangeline Rose, Devyn Sandidge, Lauren L. Murray, John Cortes, Nathalie J. Alarcon, Bridget Malbrough

Regizor
Brian Duffield

Scenarist
Brian Duffield

Genul filmului
Horror, SF, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
22 septembrie 2023 pe platforma de streaming Hulu în Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Disney Plus România

Cunoscut și ca
No One Will Save You - titlul original, Nimeni nu te va salva - titlul în România

Este filmul Nimeni nu te va salva pe Netflix?

Din păcate filmul Nimeni nu te va salva / No One Will Save You încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Nimeni nu te va salva

Filmul „No One Will Save You” o prezintă pe Brynn Adams (Kaitlyn Dever), o tânără creativă și talentată care a fost înstrăinată de comunitatea ei. Singură, dar mereu plină de speranță, Brynn își găsește alinare între zidurile casei în care a crescut - până când într-o noapte este trezită de zgomote ciudate făcute de intruși nepământeni. Ceea ce urmează este o confruntare plină de acțiune între Brynn și o mulțime de ființe extraterestre care îi amenință viitorul în timp ce o forțează să facă față trecutului ei.


Trailer la filmul Nimeni nu te va salva / No One Will Save You (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii