Header Ads Widget

Last Sentinel (Film sf thriller 2023) Trailer și Detalii

Film sf thriller "Last Sentinel" 2023 cu actorii Kate Bosworth, Lucien Laviscount și Martin McCann. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Last Sentinel".


Despre filmul Last Sentinel

Last Sentinel (cunoscut și ca Last Contact) este un film thriller ștințifico-fantastic britanic din 2023, regizat de Tanel Toom după un scenariu scris de Malachi Smyth. În distribuție joacă actorii Kate Bosworth, Lucien Laviscount, Martin McCann, Thomas Kretschmann, Ben Pullen, Karin Tammaru, Jan Erik Ehrenberg și Monica Tuvi. În film, un pluton de soldați este blocat într-o bază militară abandonată pe Pământ într-un viitor apropiat, așteptând ajutor sau inamicul, oricare dintre acestea apare primul.


Filmul de suspans și acțiune sf Last Sentinel este produs de companiile Allfilm, Altitude Film Entertainment și CrossDay Productions Ltd și a fost lansat pe 24 martie 2023 limitat în cinematografele americane și pe platforme de streaming.


Sinopsis la filmul Last Sentinel

Amplasat în viitorul apropiat, schimbările climatice necontrolate și abundente au cauzat o creștere catastrofală a temperaturilor și a nivelului mării. Au mai rămas doar două continente mari și miliarde mor în timpul migrației în masă către aceste țări mai înalte. Înconjurat de un ocean nesfârșit la mii de mile de casă, un echipaj de soldați (Kate Bosworth, Thomas Kretschmann, Lucien Laviscount și Martin McCann) stau drept ultimul bastion, apărându-și patria de o invazie a unui inamic pe care nu l-au văzut niciodată, monitorizând semnele de atac și pregătindu-se să se sacrifice pentru cauză. Turul lor de serviciu s-a încheiat acum 3 luni, fără nicio urmă de plecare. Singuri și nesiguri cu privire la soarta care îi așteaptă, tensiunea în rândul echipajului crește atunci când o barcă misterioasă intră în raza de acțiune -- este ajutorul pe care l-au așteptat sau ceva mult mai sinistru?





Distribuție Actori în filmul Last Sentinel

Kate Bosworth, Lucien Laviscount, Martin McCann, Thomas Kretschmann, Ben Pullen, Karin Tammaru, Jan Erik Ehrenberg, Monica Tuvi

Regizor
Tanel Toom

Scenarist
Malachi Smyth

Genul filmului
Dramă, SF, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
24 martie 2023 limitat în cinematografele americane și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Last Sentinel - titlul original, Last Sentinel - titlul în România, Last Contact - titlu alternativ

Este filmul Last Sentinel pe Netflix?

Din păcate filmul Last Sentinel încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Last Sentinel

În anul 2063, Pământul a fost în mare parte scufundat de creșterea nivelului mării, lăsând doar două continente mici în conflict constant unul cu celălalt. Pe unul dintre aceste continente, echipajul Last Sentinel, condus de Hendrichs, este staționat într-un turn de veghe, înarmat și așteaptă următorul atac. Trebuia să sosească ajutor în urmă cu trei luni, dar încă nu a apărut. Când o navă goală, Aurora, apare în derivă, comandantul decide să-și folosească proviziile pentru a-și continua așteptarea, dar echipajul este împărțit dacă să repare nava și să încerce să navigheze spre acasă sau să rămână pe loc. Sullivan și Baines vor să evadeze, în timp ce Hendrichs insistă să rămână pe loc și să încarce armele turnului de veghe. Pe măsură ce tensiunile cresc, o navă în trecere ridică suspiciuni și Sullivan este trimis să investigheze, dar Hendrichs se grăbește să o considere o amenințare și dorește să o arunce în aer fără ezitare. În mijlocul haosului, devine neclar dacă avanpostul este în derivă și dacă echipajul știe unde se află cu adevărat. Va duce frica și neîncrederea la căderea lor? Numai timpul va spune.


Trailer la filmul Last Sentinel (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii