Header Ads Widget

Ferrari (Film biografic sportiv 2023) Trailer și Detalii

Film biografic și thriller "Ferrari" 2023 cu actorii Adam Driver, Penelope Cruz și Shailene Woodley. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Ferrari".


Despre filmul Ferrari

Ferrari este un film thriller sportiv biografic american din 2023, regizat de Michael Mann și scris de Troy Kennedy Martin despre Enzo Ferrari, fondatorul italian al fabricii de mașini Ferrari. Se bazează pe biografia din 1991, Enzo Ferrari: The Man and the Machine, a jurnalistului de sport cu motor Brock Yates.


Filmul biografic Ferrari a fost selectat pentru a concura pentru Leul de Aur la cel de-al 80-lea Festival Internațional de Film de la Veneția, unde a avut premiera pe 31 august 2023. Este programat să fie lansat în Statele Unite pe 25 decembrie 2023, de către Neon.


Sinopsis la filmul Ferrari

Povestea de viață a antreprenorului italian de mașini sport Enzo Ferrari.





Distribuție Actori în filmul Ferrari

Adam Driver, Penelope Cruz, Shailene Woodley, Patrick Dempsey, Sarah Gadon, Jack O'Connell, Valentina Bellè, Gabriel Leone, Brett Smrz, Massi Furlan, Erik Haugen, Tommaso Basili, Peter Arpesella, Lino Musella, Luca Della Valle, Giuseppe Bonifati, Andrea Dolente, Andrea Bruschi, Giuseppe Russo, Samuel Hubinette, Michele Savoia, Leonardo Caimi

Regizor
Michael Mann

Scenarist
Troy Kennedy Martin, Michael Mann, Brock Yates

Genul filmului
Biografic, Sport, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
31 august 2023 la Festival Internațional de Film de la Veneția, 25 decembrie 2023 în cinematografele din Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Ferrari - titlul original, Ferrari - titlul în România

Este filmul Ferrari pe Netflix?

Din păcate filmul Ferrari încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Ferrari

Acțiunea filmului Ferrari are loc în vara anului 1957. În spatele spectacolului și pericolului din Formula 1 din anii 1950, fostul pilot, Enzo Ferrari, este în criză. Falimentul urmărește compania pe care el și soția sa, Laura, au construit-o din nimic cu zece ani mai devreme. Căsătoria lor furtunoasă se luptă cu doliu pentru unicul lor fiu. Ferrari se luptă cu recunoașterea altuia. Pofta de a câștiga a șoferilor îi împinge până la limită. El pariază totul într-o aruncare de zaruri pe o singură cursă, cursa perfidă de 1.600 de kilometri prin Italia, emblematica Mille Miglia.


Trailer la filmul Ferrari (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii