Header Ads Widget

Fairplay (Film dramă și thriller Netflix 2023) Fair Play Trailer și detalii

Film dramă și thriller produs de Netflix "Fairplay" 2023 cu actorii: Phoebe Dynevor, Alden Ehrenreich și Eddie Marsan. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Fair Play".


Despre filmul Fairplay

FairPlay / Fair Play este un thriller erotic american din 2023, scris și regizat de Chloe Domont, în debutul ei în regie. În film joacă Phoebe Dynevor și Alden Ehrenreich în rolul unui cuplu tânăr a cărui relație începe să se destrame în urma unei promovări neașteptate la o firmă de fonduri speculative. În roluri secundare apar Eddie Marsan și Rich Sommer.


Filmul dramă, mister și thrille FairPlay / Fair Play a avut premiera la Festivalul de Film Sundance din 2023, pe 20 ianuarie 2023. Este programat să fie lansat în cinematografe limitate pe 29 septembrie 2023, urmat de o lansare pe 13 octombrie 2023 pe Netflix. În România, filmul va fi lansat online și subtitrat în data de 13 octombrie pe platforma Netflix România.


Sinopsis Netflix film Fairplay

Începând cu noua lor logodnă, cuplul îndrăgostit din New York, Emily și Luke, nu se mai satură unul de celălalt. Când apare o promovare râvnită la o firmă financiară de top, sprijinul dintre îndrăgostiți începe să devină ceva tot mai sinistru. Pe măsură ce dinamica puterii se schimbă irevocabil în relația lor, Luke și Emily trebuie să se confrunte cu adevăratul preț al succesului și cu limitele tulburătoare ale ambiției.





Distribuție Actori în filmul Fairplay:

Phoebe Dynevor, Alden Ehrenreich, Eddie Marsan, Rich Sommer, Sebastian De Souza, Sia Alipour, Yacine Ramoul, Brandon Bassir, Jamie Wilkes, Freddy Sawyer, Geraldine Somerville, Patrick Fischler, Laurel Lefkow, Buck Braithwaite, Jim Sturgeon, Linda Ljoka, J. Pace, Abe Fark, Leopold Hughes, Boris Fionov, Jelena Stupljanin, Katarina Gojkovic, Ivona Kustudic

Regizor: Chloe Domont

Scenariști: Chloe Domont

Genul filmului: Dramă, Mister, Thriller, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 20 ianuarie 2023 la Festivalul de Film Sundance, 29 septembrie 2023 limitat în cinematografe, 13 octombrie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 13 octombrie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Fair Play titlul original, Fairplay titlul în România

Este filmul Fairplay pe Netflix

Da, filmul Fairplay este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 13 octombrie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Fairplay

Când apare o promovare râvnită la o firmă financiară de top, sprijinul oferit între îndrăgostiți Emily (Phoebe Dynevor) și Luke (Alden Ehrenreich) începe să devină ceva sinistru. Pe măsură ce dinamica puterii se schimbă irevocabil în relația lor, cuplul trebuie să se confrunte cu adevăratul preț al succesului și cu limitele tulburătoare ale ambiției. În debutul său în lungmetraj, scenarista-regizoare Chloe Domont împletește un thriller despre o relație tensionată, privind dinamica distructivă de gen care îi pune pe parteneri unul împotriva celuilalt într-o lume care se transformă mai repede decât regulile pot ține pasul. De asemenea, cu Eddie Marsan, Rich Sommer și Sebastian De Souza, Fair Play dezvăluie coliziunea neplăcută a împuternicirii și ego-ului.



Trailer subtitrat la filmul Fairplay (2023) Fair Play


Trailerul subtitrat în limba română la filmul thriller Fairplay (2023) cu actorii Phoebe Dynevor, Alden Ehrenreich, Eddie Marsan, Rich Sommer, Sebastian De Souza, Sia Alipour, Yacine Ramoul și Brandon Bassir și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii