Header Ads Widget

Dealeri de durere (Film dramă Netflix 2023) Pain Hustlers Trailer și detalii

Film crime și dramă produs de Netflix "Dealeri de durere" 2023 cu actorii: Emily Blunt, Chris Evans și Andy Garcia. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Pain Hustlers".


Despre filmul Dealeri de durere

Dealeri de durere / Pain Hustlers este un film dramă cu crime american regizat de David Yates după un scenariu scris de Wells Tower. Se bazează pe cartea cu același nume din 2022 a lui Evan Hughes. Filmul îi are în distribuție pe actorii Emily Blunt, Chris Evans, Andy García, Catherine O'Hara, Jay Duplass, Brian d'Arcy James și Chloe Coleman. Complotul său se concentrează pe o absolventă de liceu care obține un loc de muncă la o companie farmaceutică eșuată din Florida Centrală, unde în curând se trezește în centrul unei conspirații criminale.


Filmul dramă Dealeri de durere / Pain Hustlers va avea premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2023 pe 11 septembrie 2023 și este programat să fie lansat în cinematografe selectate din Statele Unite ale Americii pe 20 octombrie 2023, înainte de debutul său în streaming pe Netflix pe 27 octombrie 2023. În România, filmul Dealeri de durere este programat să fie lansat online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Dealeri de durere

Visând la o viață mai bună pentru ea și pentru tânăra ei fiică, Liza Drake, care abandonează liceul, obține un loc de muncă la o companie farmaceutică start-up eșuată într-un mall în paragină din Florida Centrală. Farmecul, curajul și impulsivitatea Lizei catapultează compania și pe ea în viața de lux, unde se trezește curând în centrul unei conspirații criminale cu consecințe mortale.





Distribuție Actori în filmul Dealeri de durere:

Emily Blunt, Chris Evans, Catherine O'Hara, Chloe Coleman, Andy Garcia, Jay Duplass, Brian d'Arcy James, Amit Shah, Aubrey Dollar, Alexis Baca, Adrian Eppley, Britt Rentschler, Selena Anduze, Hillary Harley, Erin Ownbey, Sharon Conley, Alex Mitchell, Michael Lowry, Andrea Laing, Rowan Joseph, Josh Ventura, Greyson Chadwick, Becca Breitfeller, Shelley Jane, Neil Kelly, Avis-Marie Barnes, Alex Klein, Chapel Oaks, Donna Duplantier, Valerie LeBlanc, Quinn Bozza, Mandi Christine Kerr, Alex Van, Morgan Middlebrook, Alan Wells, Brandon Stanley, Pat Dortch, Samantha Kacho, Kenny Alfonso, Donald Ome, Willie Raysor, Elle Lisic, Nick J. McNeil, Jacob Price, Mary Ann Hagan, Chinet Scott, Bella Winkowski, Tris Marie, Milena Bond, Helen Ingebritsen, Omer Mughal, Jay Pearson, Lydia Castro, Leydi Morales, William Matthew Mang, Ryan King, Chris Marks, Jackson Abram, Jeffrey Charles Morgan, Abigail Susan Williams

Regizor: David Yates

Scenariști: Wells Tower, Evan Hughes

Genul filmului: Crime, Dramă, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 11 septembrie 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 20 octombrie 2023 în cinematografe selectate din Statele Unite ale Americii, 27 octombrie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 27 octombrie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Pain Hustlers titlul original, Dealeri de durere titlul în România

Este filmul Dealeri de durere pe Netflix

Da, filmul Dealeri de durere este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 27 octombrie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Dealeri de durere

Liza Drake (Emily Blunt) este o mamă singură care tocmai și-a pierdut slujba și se află la capătul frânghiei. O întâlnire întâmplătoare cu reprezentantul de vânzări farmaceutice Pete Brenner (Chris Evans) o pune pe o traiectorie ascendentă din punct de vedere economic, dar dubios din punct de vedere etic, deoarece se încurcă într-o schemă periculoasă de racket. Confruntarea cu șeful ei din ce în ce mai deranjant (Andy Garcia), starea medicală înrăutățită a fiicei ei (Chloe Coleman) și o conștientizare tot mai mare a devastării pe care compania o provoacă, o obligă pe Liza să-și examineze alegerile. Filmul Dealeri de durere / Pain Hustlers este o privire adâncă și revelatoare asupra a ceea ce unii oameni fac din disperare, iar alții fac din lăcomie.



Trailer subtitrat la filmul Dealeri de durere (2023) Pain Hustlers


Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă Dealeri de durere (2023) cu actorii Emily Blunt, Chris Evans, Catherine O'Hara, Chloe Coleman, Andy Garcia, Jay Duplass, Brian d'Arcy James, Amit Shah și Aubrey Dollar și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii