Header Ads Widget

Bank of Dave (Film comedie biografică 2023) Trailer și Detalii

Film biografic și comedie "Bank of Dave" 2023 cu actorii Joel Fry, Phoebe Dynevor și Rory Kinnear. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Bank of Dave".


Despre filmul Bank of Dave

Bank of Dave este un film de comedie biografică britanic regizat de Chris Foggin, scris de Piers Ashworth și produs de Matt Williams, Karl Hall, Ridoyanul Hoq, Piers Tempest. Filmul îi are în distribuție pe actorii Joel Fry, Phoebe Dynevor, Rory Kinnear, Hugh Bonneville, Paul Kaye, Jo Hartley și Cathy Tyson. Bazat pe experiențele din viața adevărată ale lui Dave Fishwick; filmul „Bank of Dave” spune povestea modului în care un bărbat din clasa muncitoare din Burnley devenit milionar a luptat pentru a înființa o bancă comunitară.


Filmul biografic și de comedie Bank of Dave a fost lansat în Regatul Unit pe 16 ianuarie 2023 doar pe Netflix UK.


Sinopsis la filmul Bank of Dave

Filmul se bazează pe experiențele din viața reală ale lui Dave Fishwick. Urmează povestea unui om din clasa muncitoare din Burnley devenit milionar care se luptă să înființeze o bancă comunitară pentru a ajuta afacerile locale ale orașului să prospere. Pentru a face acest lucru, el trebuie să lupte cu instituțiile financiare de elită din Londra și să concureze pentru prima licență bancară din ultimii 100 de ani.





Distribuție Actori în filmul Bank of Dave

Joel Fry, Phoebe Dynevor, Rory Kinnear, Hugh Bonneville, Paul Kaye, Jo Hartley, Naomi Battrick, Florence Hall, Harry Michell, Steve Edge, Cathy Tyson, Angus Wright, Hopi Grace, Roger Morlidge, Drew Cain, Simone Reeves, Ravi Multani, Def Leppard, Sean Dyche, Grant Crookes, Jean-Pascal Heynemand, Haroon Rafiq, Bobby Hirston, Michael Hawkins, Tyson Green, Zenobia Williams, Mark Mathieson, Darwin Taylor, Elizabeth Grace, Carrie Crookall

Regizor
Chris Foggin

Scenarist
Piers Ashworth

Genul filmului
Biografic, Comedie, Dramă, Filme 2023

Data de lansare
16 ianuarie 2023 doar pe Netflix UK

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Bank of Dave - titlul original, Bank of Dave - titlul în România

Este filmul Bank of Dave pe Netflix?

Din păcate filmul Bank of Dave încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Bank of Dave

Bazat pe experiențele din viața adevărată ale lui Dave Fishwick; filmul „Bank of Dave” spune povestea modului în care un bărbat din clasa muncitoare din Burnley devenit milionar a luptat pentru a înființa o bancă comunitară. Dave Fishwick (Rory Kinnear) vinde dube în Burnley, Lancashire. Cândva cel mai productiv și mai profitabil oraș din lume, Burnley este acum unul dintre cele mai defavorizate și neglijate orașe din Marea Britanie. Cu toate acestea, Dave, printr-o combinație de forță și muncă grea, a realizat multe pentru el însuși -- atât de bine multe, încât în urma ultimei crize financiare, a început să împrumute bani la rate reduse clienților săi și afacerilor locale. Când unele dintre acele afaceri încep să facă bani, îi cer lui Dave să reinvestească pentru ei. Asta îi dă lui Dave o idee. De ce să nu înființăm o mică bancă locală care să folosească banii locali pentru a finanța întreprinderile locale? O va numi: „Bank of Dave - Banca lui Dave”. Cu toate acestea, autoritățile financiare de elită, cu sediul la Londra, nu au acordat o nouă licență bancară de peste 150 de ani și nu sunt dornici să acorde una unui vânzător de furgonete din Burnley. Dave trebuie să ceară ajutorul avocatului londonez, Hugh (Joel Fry), al doctorului Alexandra (Phoebe Dynevor) și al unor legende rock locale (Def Leppard) pentru a ajuta la lupta pentru o cauză bună.


Trailer la filmul Bank of Dave (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii