Header Ads Widget

Anatomie d'une chute (Film thriller 2023) Anatomy of a Fall Trailer și Detalii

Film dramă și thriller "Anatomie d'une chute" 2023 cu actorii Sandra Huller, Swann Arlaud și Milo Machado Graner. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Anatomy of a Fall".


Despre filmul Anatomie d'une chute

Anatomie d'une chute (în engleză: Anatomy of a Fall, în română: Anatomia unei căderi) este un thriller dramă francez din 2023, regizat de Justine Triet, după un scenariu scris împreună de Triet și Arthur Harari. Filmul o are în rol principal pe actrița Sandra Hüller în rolul unei scriitoare care încearcă să-și demonstreze nevinovăția față de moartea soțului ei.


Filmul dramă și thriller Anatomie d'une chute / Anatomy of a Fall a avut premiera mondială la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes pe 21 mai 2023, unde a concurat pentru Queer Palm și a câștigat Palme d'Or și Palm Dog Award. A fost lansat în cinematografe în Franța de Le Pacte pe 23 august 2023. În România, filmul va fi lansat subtitrat în cinematografe în data de 3 noiembrie 2023. Filmul a primit recenzii în general pozitive din partea criticilor, regia lui Triet și interpretarea lui Sandrei Hüller strângând elogii critici.


Sinopsis la filmul Anatomie d'une chute

În ultimul an, Sandra, soțul ei Samuel și fiul lor, Daniel, în vârstă de unsprezece ani, au trăit o viață retrasă într-un oraș îndepărtat din Alpii francezi. Când Samuel este găsit mort în zăpada de sub cabana lor, poliția se întreabă dacă a fost ucis sau s-a sinucis. Moartea suspectă a lui Samuel este presupusă crimă, iar Sandra devine principalul suspect. Ceea ce urmează nu este doar o investigație a circumstanțelor morții lui Samuel, ci o călătorie psihologică tulburătoare în adâncurile relației conflictuale dintre Sandra și Samuel.





Distribuție Actori în filmul Anatomie d'une chute

Sandra Huller, Swann Arlaud, Milo Machado Graner, Antoine Reinartz, Samuel Theis, Jehnny Beth, Saadia Bentaïeb, Camille Rutherford, Anne Rotger, Sophie Fillières, Julien Comte, Pierre-François Garel, Savannah Rol, Ilies Kadri, Vincent Courcelle-Labrousse, Cécile Brunet-Ludet, Nesrine Slaoui, Antoine Buéno, Anne-Lise Heimburger, Wajdi Mouawad, Sacha Wolff, Kareen Guiock, Arthur Harari

Regizor
Justine Triet

Scenarist
Arthur Harari, Justine Triet

Genul filmului
Dramă, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
21 mai 2023 la Festivalul de Film de la Cannes, 23 august 2023 în cinematografele franceze

Premiera în România
3 noiembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Anatomie d'une chute - titlul original în franceză, Anatomy of a Fall - titlul în engleză, Anatomia unei căderi - titlul în România

Țară: Franța

Limbă: franceză, engleză, germană

Este filmul Anatomie d'une chute pe Netflix?

Din păcate filmul Anatomie d'une chute încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Anatomie d'une chute

Povestea începe când Samuel este găsit mort în zăpadă în fața cabanei izolate în care locuia împreună cu soția sa Sandra, o scriitoare germană, și cu fiul lor de 11 ani, cu deficiență de vedere, Daniel. O investigație duce la o concluzie de „moarte suspectă”: este imposibil să știi cu siguranță dacă și-a luat viața sau a fost ucis. Sandra este pusă sub acuzare, iar noi urmăm procesul ei care desparte relația de cuplu. Daniel este prins la mijloc: între proces și viața lor de acasă, îndoielile își pun amprenta asupra relației mamă-fiu.


Trailer la filmul Anatomie d'une chute (2023) Anatomy of a Fall



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii