Header Ads Widget

Un tată de coșmar (Film comedie 2023) About My Father Trailer și Detalii

Film comedie "Un tată de coșmar" 2023 cu actorii Robert De Niro, Leslie Bibb și Kim Cattrall. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "About My Father".


Despre filmul Un tată de coșmar

Un tată de coșmar / About My Father este un film de comedie american din 2023, regizat de Laura Terruso, după un scenariu scris de Sebastian Maniscalco și Austen Earl. Filmul îl are în rolul principal pe Sebastian Maniscalco și se bazează vag pe viața lui și pe relația sa cu tatăl său, interpretat de Robert De Niro. Leslie Bibb, Anders Holm, David Rasche și Kim Cattrall joacă în rolurile secundare.


Filmul de comedie Un tată de coșmar / About My Father fost lansat de Lionsgate pe 26 mai 2023 și a primit, în general, recenzii negative din partea criticilor. În România, filmul a fost lansat subtitrat în cinematografe tot pe 26 mai 2023.


Sinopsis la filmul Un tată de coșmar

Când Sebastian îi spune tatălui său Salvo, un imigrant italian de școală veche, că o va cere în căsătorie pe iubita lui, complet americană, Salvo insistă să petreacă un weekend cu părinții ei excentrici.





Distribuție Actori în filmul Un tată de coșmar

Robert De Niro, Sebastian Maniscalco, Leslie Bibb, Kim Cattrall, David Rasche, Anders Holm, Brett Dier, Adan James Carrillo, Navv Greene, Henry Pao, Laura Ault, Colby Shinn, Jessie Camacho, Andrea Garnett, Ana Navarro, Chris Hayes, Carla Christina Contreras, Michael Stuart, Deborah Tucker, Arielle Prepetit, J.T. Rowland, Zue Farmer, Jonathan Van Ness

Regizor
Laura Terruso

Scenarist
Austen Earl, Sebastian Maniscalco

Genul filmului
Comedie, Filme 2023

Data de lansare
26 mai 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
26 mai 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
About My Father titlul original, Un tată de coșmar titlul în România

Este filmul Un tată de coșmar pe Netflix?

Din păcate filmul Un tată de coșmar încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Un tată de coșmar

Cel mai tare comic din America, Sebastian Maniscalco, își unește forțele cu legendarul italo-american și de două ori câștigător al Oscarului Robert De Niro, în noua comedie „Un tată de coșmar / About My Father”. Filmul se concentrează în jurul lui Sebastian (Maniscalco), care este încurajat de logodnica sa (Leslie Bibb) să-l aducă pe tatăl său imigrant și frizer, Salvo (De Niro), la o întâlnire de weekend cu familia ei foarte bogată și extrem de excentrică (Kim Cattrall, Anders Holm, Brett Dier, David Rasche). Weekend-ul se dezvoltă în ceea ce poate fi descris doar ca o ciocnire culturală, lăsându-i pe Sebastian și Salvo să descopere că lucrul acela grozav despre familie este „totul despre familie”.


Trailer subtitrat la filmul Un tată de coșmar (2023) About My Father


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie Un tată de coșmar (2023) cu actorii Robert De Niro, Sebastian Maniscalco, Leslie Bibb, Kim Cattrall, David Rasche, Anders Holm, Brett Dier și Adan James Carrillo și regizat de Laura Terruso.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii