Header Ads Widget

Totally Completely Fine (Serial comedie 2023) trailer și detalii

Serial comedie "Totally Completely Fine" 2023, cu actorii Thomasin McKenzie, Contessa Treffone și Rowan Witt. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Totally Completely Fine".


Despre serialul Totally Completely Fine

Totally Completely Fine este un serial de comedie neagră de televiziune australian produs de Stan în asociere cu SundanceNow. În distribuția serialului joacă actorii Thomasin McKenzie, Contessa Treffone, Rowan Witt, Brandon McClelland, Édgar Vittorino, James Makalintal, Lexie Hallett, Brigid Zengeni, Max Crean, Inge Sildnik. Actrița Thomasin McKenzie joacă în rolul Vivian Cunningham, o tânără de douăzeci și ceva de ani care moștenește casa bunicului ei, care este un loc popular pentru sărituri sinucigașe.


Serialul de comedie Totally Completely Fine a fost produs de compania FremantleMedia Australia și a avut premiera pe platformele de streaming Stan și SundanceNow pe 20 aprilie 2023.


Sinopsis la serialul Totally Completely Fine

O urmărește pe Vivian Cunningham, care ajunge să ajute oamenii care se apropie prea mult de margine, în timp ce își îndură propriile catastrofe comice, cum ar fi incendierea accidentală cu o țigară a camionetei cu mâncare vegană a fratelui ei.





Actorii principali în distribuția serialului Totally Completely Fine

Thomasin McKenzie, Contessa Treffone, Rowan Witt, Brandon McClelland, Édgar Vittorino, James Makalintal, Lexie Hallett, Brigid Zengeni, Max Crean, Inge Sildnik, Paul Dowson, Valerie Notley-Placido, Eliza Notley-Placido, Mia Morrissey, James Sweeny, John Noble, Deborah Kennedy, Geneviève Lemon, Zindzi Okenyo, Alan Dukes, Matthew Alexander, Danny Ball, Iggy Wong, Devon Terrell

Regizori: Lucy Gaffy, Adrian Chiarella

Creatori: Gretel Vella

Genul filmului serial: Comedie, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 20 aprilie 2023 pe platformele de streaming Stan și SundanceNow

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe

Cunoscut și ca: Totally Completely Fine titlul în România, Totally Completely Fine titlul original

Țara: Australia

Este serialul Totally Completely Fine pe HBO Max

Din păcate serialul Totally Completely Fine încă nu este disponibil online și subtitrat pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Totally Completely Fine pe Netflix

Din păcate serialul Totally Completely Fine încă nu este disponibil online și subtitrat pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Totally Completely Fine

Când bunicul lui Vivian (Thomasin McKenzie) moare în somn, ea moștenește casa lui de pe stâncă, care este vizitată în mod regulat de oameni care încearcă să se sinucidă. Vivian află că bunicul ei a convins oamenii să nu sară de ani de zile, salvând sute de vieți. După ce a salvat viața miresei fugare Amy (Contessa Treffone), Vivian începe să-și asume responsabilitatea de a-i ajuta pe cei care vin pe stâncă, în timp ce se adaptează la noua ei viață din „The Crevice”.



Trailerul filmului serial "Totally Completely Fine" 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii