Header Ads Widget

Toată lumina pe care nu o putem vedea (Serial război Netflix 2023) All the Light We Cannot See trailer și detalii

Serial istoric și de război online Netflix "Toată lumina pe care nu o putem vedea" 2023, cu actorii Louis Hofmann, Hugh Laurie și Mark Ruffalo. Trailer subtitrat, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "All the Light We Cannot See".


Despre serialul Netflix, Toată lumina pe care nu o putem vedea

Toată lumina pe care nu o putem vedea / All the Light We Cannot See este un serial dramă american limitat, regizat de Shawn Levy și dezvoltat de Steven Knight pentru Netflix. Bazat pe romanul cu același nume al lui Anthony Doerr, câștigător al Premiului Pulitzer, îi are în distribuție pe actorii Aria Mia Loberti, Mark Ruffalo și Hugh Laurie. Seria din patru părți urmărește poveștile unei adolescente franceză oarbă pe nume Marie-Laure și a unui soldat german pe nume Werner, ale cărui căi se încrucișează în Franța ocupată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.


Serialul dramă istorică și de război Toată lumina pe care nu o putem vedea / All the Light We Cannot See este produs de compania 21 Laps Entertainment și este programat să fie lansat subtitrat în România în data de 2 noiembrie 2023 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis serial Toată lumina pe care nu o putem vedea

Serialul "Toată lumina pe care nu o putem vedea" urmărește viața a doi adolescenți din timpul celui de-al Doilea Război Mondial: Marie-Laure, o fată franceză oarbă și Werner Pfennig, un băiat german forțat să se alăture și să lupte pentru regimul nazist.





Actorii principali ai serialului Toată lumina pe care nu o putem vedea

Louis Hofmann, Lars Eidinger, Luna Wedler, Aria Mia Loberti, Hélène Cardona, Tomm Voss, Andrea Deck, Rhashan Stone, Rosie Hilal, Hugh Laurie, Mark Ruffalo, Jeremy Wheeler, James Dryden, Jacob Bond, Pascal Ulli, Tanner Cortez, Jason Shepard, Dennis Getmanski, Felix Kammerer, Lucas Herzog


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Mairzee Almas, Russell Lee Fine

Creatori: Steven Knight, Shawn Levy

Genul filmului serial: Dramă, Istoric, Război, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 4 episoade

Data de lansare serial: 2 noiembrie 2023 pe Netflix

Lansare serial în România: 2 noiembrie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: All the Light We Cannot See titlul original, Toată lumina pe care nu o putem vedea titlul în română

Țara: America

Este serialul Toată lumina pe care nu o putem vedea pe Netflix?

Da, serialul "Toată lumina pe care nu o putem vedea" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat online subtitrat începând cu 2 noiembrie 2023 aici pe Netflix.


Descriere serial Toată lumina pe care nu o putem vedea:

Marie-Laure locuiește la Paris, lângă Muzeul de Istorie Naturală, unde lucrează tatăl ei. Când ea împlinește doisprezece ani, naziștii ocupă Parisul, iar tatăl și fiica fug în cetatea fortificată Saint-Malo, unde unchiul mare al lui Marie-Laure locuiește într-o casă înaltă lângă mare. Cu ei poartă ceea ce ar putea fi cea mai valoroasă și periculoasă bijuterie a muzeului. Într-un oraș minier din Germania, Werner Pfennig, un orfan, crește alături de sora lui mai mică, fermecat de un radio pe care îl găsesc, care le aduce știri și povești din locuri pe care nu le-au văzut sau și-au imaginat niciodată. Werner devine un expert în construirea și repararea acestor noi instrumente cruciale și este înrolat să-și folosească talentul pentru a depista rezistența. Împletind cu îndemânare viețile lui Marie-Laure și Werner, serialul luminează modurile în care oamenii încearcă să fie buni unii cu ceilalți, împotriva oricăror șanse.



Trailer la serialul Toată lumina pe care nu o putem vedea (2023) All the Light We Cannot See


Trailerul online subtitrat în limba română la filmul serial dramă istorică Toată lumina pe care nu o putem vedea (2023), produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii