Header Ads Widget

Tigru (Film românesc acțiune comedie 2023) Trailer și detalii

Film românesc acțiune și comedie "Tigru" 2023 cu actorii: Olimpia Melinte, Sergiu Costache și Cristian Iacob. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Tigru".


Despre filmul românesc Tigru

Tigru / Day of the Tiger este un film românesc de acțiune și dramă din 2023 regizat de Andrei Tănase care a scris și scenariul. În distribuție joacă actorii Cătălina Moga, Paul Ipate, Alex Velea, Elvira Deatcu, Victoria Ecaterina Moraru, Bianca Babașa, Bogdan Tulbure și Mălina Moraru.


Filmul românesc dramă Tigru / Day of the Tiger este produs de companiile Domestic Film, Altamar Films și Avanpost și a avut premiera internațională pe 26 ianuarie 2023 la Festivalul Internațional de Film Rotterdam, Olanda. Filmul a mai fost proiectat pe 27 ianuarie 2023 la Festivalul de film european de la Angers, Franţa și pe 10 iunie 2023 (Festivalul Internațional de Film de la Shanghai, China, urmând să fie lansat în cinematografele românești în data de 29 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul Tigru

Vera este veterinară la o grădină zoologică din Transilvania. O dramă personală o face ca într-o noapte să elibereze un tigru pe străzile orașului.





Distribuție Actori în filmul Tigru

Cătălina Moga, Paul Ipate, Alex Velea, Elvira Deatcu, Victoria Ecaterina Moraru, Bianca Babașa, Bogdan Tulbure, Mălina Moraru

Regizor: Andrei Tănase

Scenariu: Andrei Tănase

Genul filmului: Acțiune, Dramă, Filme românești, Filme românești 2023

Cunoscut internațional ca: Day of the Tiger

Cunoscut și ca: Day of the Tiger

Premiera internațională: 26 ianuarie 2023 la Festivalul Internațional de Film Rotterdam, Olanda

Premiera în România: 29 septembrie 2023 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:

Este filmul românesc Tigru pe Netflix

Din păcate filmul românesc Tigru încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Tigru

Vera, în vârstă de 31 de ani, este veterinară într-o grădină zoologică dintr-un oraș mic din Transilvania. După ce și-a pierdut copilul nou-născut, ea devine obsedată să-i ofere ritualurile de înmormântare ortodoxe răsăritene adecvate, petrece mai mult timp la serviciu și, ulterior, se îndepărtează de soțul ei, Toma. Într-o zi, un tigru evadează din grădina zoologică.



Trailer online la filmul românesc Tigru 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii