Header Ads Widget

Three Women (Serial dramă 2023) trailer și detalii

Serial dramă "Three Women" 2023, cu actorii Shailene Woodley, Betty Gilpin și DeWanda Wise. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Three Women".


Despre serialul Three Women

Three Women este un serial de televiziune bazat pe cartea cu același nume din 2019 a Lisei Taddeo, care urma să aibă premiera pe platforma de streaming Showtime. Pe 30 ianuarie 2023, Deadline a raportat că Showtime a decis să nu difuzeze seria finalizată. Platforma Starz a preluat serialul o săptămână mai târziu.


Serialul dramă Three Women este produs de companiile Showtime Networks și Starz și este programat să aibă premiera pe platforma de streaming Starz în 2023.


Sinopsis la serialul Three Women

Scriitoarea Gia convinge trei femei să-i spună poveștile lor; afacerista Sloane, casnica Lina și studenta Maggie urmează un curs intensiv pentru a le schimba radical viețile.





Actorii principali în distribuția serialului Three Women

Shailene Woodley, Betty Gilpin, DeWanda Wise, Gabrielle Creevy, Blair Underwood, Jaclyn Albergoni, Blair Redford, Ziva Jane, Caroline Neff, Sean Meehan, Zane Pais, Jess Gabor, April Grace, Elizabeth Morton, Michael J. Burg, Kevin D. Benton, John Beckwith, Reilly Walters, Kyle Moore, Michael Luggio, Zuzanna Szadkowski, Caitlin Mehner, Tyler Elliot Burke, Tony D. Head, Jen Ponton, Sera Barbieri, Emily James, Helen Coxe, Ariana Chantelle Cordero, Cate Bottiglione

Regizori: Louise Friedberg, Cate Shortland

Creatori: Lisa Taddeo

Genul filmului serial: Dramă, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 2023 pe platformele de streaming Starz

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe

Cunoscut și ca: Three Women titlul în România, Three Women titlul original

Țara: America

Este serialul Three Women pe HBO Max

Din păcate serialul Three Women încă nu este disponibil online și subtitrat pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Three Women pe Netflix

Din păcate serialul Three Women încă nu este disponibil online și subtitrat pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Three Women

Filmul THREE WOMEN este o portretizare intimă și bântuitoare a dorinței femeilor americane, în care trei femei sunt pe un curs intensiv pentru a-și schimba radical viața. Pe lângă Sloane, există Lina, o casnică din suburbiile Indianei, care este de un deceniu într-o căsnicie lipsită de pasiune, când se angajează într-o aventură care devine rapid consumatoare și îi transformă viața, și Maggie, o studentă din Dakota de Nord, care se confruntă cu o furtună intensă după ce și-a acuzat profesoara căsătorită de engleză de o relație nepotrivită. Gia (Woodley), o scriitoare îndurerată de pierderea familiei sale, le convinge pe fiecare dintre aceste trei femei „obișnuite” spectaculoase să-i spună poveștile lor, iar relațiile ei cu ele îi schimbă pentru totdeauna cursul vieții.



Trailerul filmului serial "Three Women" 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii