Header Ads Widget

The Tutor (Film thriller și mister 2023) Trailer și Detalii

Film mister și thriller "The Tutor" 2023 cu actorii Garrett Hedlund, Victoria Justice și Noah Schnapp. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Tutor".


Despre filmul The Tutor

The Tutor este un film american de mister și suspans din 2023 regizat de Jordan Ross după un scenariu scris de Ryan King. Filmul îi are în distribuție pe actorii Garrett Hedlund, Victoria Justice, Noah Schnapp, Jonny Weston, Kabby Borders, Matthew Rimmer, Matt Borlenghi, Michael Aaron Milligan, Craig Nigh, Ekaterina Baker și Kamran Shaikh. Filmul urmărește un tutore care, după ce i s-a atribuit o sarcină neașteptată la un conac, se trezește luptând cu obsesiile elevului său, care amenință să-i dezvăluie cele mai întunecate secrete.


Filmul thriller și de mister The Tutor este produs de compania Guns at Dawn și a fost lansat în cinematografele americane pe 24 martie 2023 de către Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul The Tutor

Când tutorele profesionist Ethan Campbell acceptă o slujbă la un conac îndepărtat, el se trezește în curând că luptă cu obsesiile tulburate ale elevului său, care amenință să-i dezvăluie cele mai întunecate secrete și să-i dezvăluie personalitatea atent concepută.





Distribuție Actori în filmul The Tutor

Garrett Hedlund, Victoria Justice, Noah Schnapp, Jonny Weston, Kabby Borders, Matthew Rimmer, Matt Borlenghi, Michael Aaron Milligan, Craig Nigh, Ekaterina Baker, Kamran Shaikh, Sasha An, Escalante Lundy, Jenna D'Angelo, Joseph Castillo-Midyett, Exie Booker, Michaela Sasner, Tristan Thompson, Ashritha Kancharla

Regizor
Jordan Ross

Scenarist
Ryan King

Genul filmului
Mister, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
24 martie 2023 în cinematografe din Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Tutor - titlul original, The Tutor - titlul în România

Este filmul The Tutor pe Netflix?

Din păcate filmul The Tutor încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Tutor

Ethan este un tutore foarte căutat pentru familiile bogate de pe Coasta de Est. El primește o ofertă de muncă profitabilă pentru a-i preda fiului unui miliardar într-o proprietate îndepărtată, situată pe malul apei din New York. În ciuda faptului că are o iubită însărcinată, Ethan acceptă misiunea, așteptându-se să rămână la conac doar o săptămână. La sosire, Ethan descoperă că Jackson, noul său student, este fixat pe viața lui personală. Situația escaladează rapid pe măsură ce interesul lui Jackson devine din ce în ce mai obsesiv, lăsându-l pe Ethan să se simtă neliniştit și prins în capcană. Pe măsură ce tensiunile cresc, acuzațiile lui Jackson împotriva lui Ethan amenință să dezvăluie presupuse secrete întunecate atât iubitei sale, cât și autorităților. Cu valul opiniei publice întorcându-se împotriva lui, Ethan este lăsat să se apere și să-și dovedească nevinovăția. El trebuie să descopere adevărul din spatele acuzațiilor lui Jackson și să-și curețe numele înainte de a fi prea târziu.


Trailer la filmul The Tutor (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii