Header Ads Widget

The Tank (Film horror și thriller 2023) Trailer și Detalii

Film horror și thriller "The Tank" 2023 cu actorii Luciane Buchanan, Matt Whelan și Zara Nausbaum. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Tank".


Despre filmul The Tank

The Tank este un film de groază și suspans neozeelandez din 2023 regizat de Scott Walker după un scenariu scris tot de el. Filmul îi are în distribuție pe actorii Luciane Buchanan, Matt Whelan, Zara Nausbaum, Regina Hegemann, Jack Barry, Holly Shervey, Coco White, Mark Mitchinson, Jaya Beach-Robertson, Ascia Maybury, Graham Vincent și Francesca Eglinton.


Filmul horror și thriller The Tank este produs de companiile Ajax Pictures, General Film Corporation și Happy Dog Entertainment și a fost lansat pe 21 aprilie 2023 limitat în cinematografele americane și pe 25 aprilie 2023 pe internet.


Sinopsis la filmul The Tank

După ce au moștenit în mod misterios o proprietate abandonată de pe coastă, Ben și familia lui dezlănțuiesc accidental o creatură străveche, îndelung adormită, care a terorizat întreaga regiune - inclusiv propriii săi strămoși - timp de generații.





Distribuție Actori în filmul The Tank

Luciane Buchanan, Matt Whelan, Zara Nausbaum, Regina Hegemann, Jack Barry, Holly Shervey, Coco White, Mark Mitchinson, Jaya Beach-Robertson, Ascia Maybury, Graham Vincent, Francesca Eglinton, Leonardo Walker, Sebastien Walker, Jatinder Singh, Minna Walker, Juana Luz Stratton, Ana Sanchez

Regizor
Scott Walker

Scenarist
Scott Walker

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
21 aprilie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Tank - titlul original, The Tank - titlul în România

Este filmul The Tank pe Netflix?

Din păcate filmul The Tank încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Tank

Ben și soția lui Jules vor avea o surpriză când moștenesc o proprietate abandonată de pe coastă despre care mama decedată recent a lui Ben nu le-a spus niciodată. Neatinsă de 40 de ani, casa se profilează ca o relicvă ciudată deasupra pământului care include un golf privat uimitor și o plajă. Frumusețea și liniștea locului lasă familia cu întrebarea sâcâitoare: de ce a fost această proprietate ținută un secret atât de mult timp? În timp ce Jules scotocește prin casă căutând răspunsuri, Ben se duce să repare rezervorul de apă îngropat, fără să știe că, făcând acest lucru, dezlănțuie o creatură îndelung adormită, care protejează cu înverșunare mediul înconjurător.


Trailer la filmul The Tank (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii