Header Ads Widget

The Resurrection of Charles Manson (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror și thriller "The Resurrection of Charles Manson" 2023 cu actorii Frank Grillo, Will Peltz și Sarah Dumont. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Resurrection of Charles Manson".


Despre filmul The Resurrection of Charles Manson

The Resurrection of Charles Manson este un film amirican de groază și suspans din 2023 regizat de Remy Grillo care a scris și scenariul. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Frank Grillo și Will Peltz, alături de actori precum Sarah Dumont, Jaime King, Sydelle Noel, Katherine Hughes, Josh Plasse, Vince Hill-Bedford, Tobias Jelinek, Alex Fine, Spencer Vaughn Kelly și Matthew Salvatore Furfaro.


Filmul horror și thriller The Resurrection of Charles Manson este produs de companiile Bolt Films, Dare Angel, Hooligan Dreamers și XYZ Productions și a avut lansarea în cinematografele americane în data de 16 martie 2023.


Sinopsis la filmul The Resurrection of Charles Manson

În timp ce un cuplu editează un film cu Charles Manson într-un Airbnb, evenimentele întunecate ale filmului încep să devină realitate în intriga misterioasă a unui lider ascuns.





Distribuție Actori în filmul The Resurrection of Charles Manson

Frank Grillo, Will Peltz, Sarah Dumont, Jaime King, Sydelle Noel, Katherine Hughes, Josh Plasse, Vince Hill-Bedford, Tobias Jelinek, Alex Fine, Spencer Vaughn Kelly, Matthew Salvatore Furfaro

Regizor
Remy Grillo

Scenarist
Josh Plasse, Brev Moss

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
16 martie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Resurrection of Charles Manson titlul original, The Resurrection of Charles Manson titlul în România

Este filmul The Resurrection of Charles Manson pe Netflix?

Din păcate filmul The Resurrection of Charles Manson încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Resurrection of Charles Manson

Un cuplu tânăr creează o casetă de audiție pentru un film emergent cu Charles Manson. Cu toate acestea, atunci când aleg un Airbnb eclectic deșert ca fundal perfect, evenimentele întunecate ale materialului de audiție alunecă încet în realitatea lor, pe măsură ce se trezesc împletite într-un complot sinistru al unui lider ocult.


Trailer la filmul The Resurrection of Charles Manson (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii