Header Ads Widget

The Passenger (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror "The Passenger" 2023 cu actorii Johnny Berchtold, Kyle Gallner și Liza Weil. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Passenger".


Despre filmul The Passenger

The Passenger este un film american de groază și suspans din 2023, regizat de Carter Smith după un scenariu scris de Jack Stanley. Filmul îi are în distribuție pe Kyle Gallner și Johnny Berchtold. Jason Blum servește ca producător executiv prin bannerul său Blumhouse Television.


În martie 2022, filmul The Passenger a fost anunțat ca parte a contractului Blumhouse Television și Epix cu filmul TV, Carter Smith fiind regizorul, Jack Stanley scriind scenariul, Kyle Gallner, Johnny Berchtold și Liza Weil jucând în film. Filmările principale la film au început în aprilie 2022 la New Orleans. The Passenger a fost lansat digital pe 4 august 2023 de MGM+.


Sinopsis la filmul The Passenger

Un bărbat este forțat să-și înfrunte temerile și să-și confrunte trecutul tulburat. El trebuie să găsească o modalitate de a supraviețui atunci când colegul său de muncă o ia razna și pleacă într-o serie de crime violente.





Distribuție Actori în filmul The Passenger

Johnny Berchtold, Kyle Gallner, Liza Weil, Billy Slaughter, Jordan Sherley, Kanesha Washington, Merah Benoit, Betsy Borrego, Angie Dillard, Rob Eubanks, Matthew Laureano, Lupe Leon, Pete Marinovich, Carson Minniear, Sue Rock, Morgana Shaw, Steven Skipper

Regizor
Carter Smith

Scenarist
Jack Stanley

Genul filmului
Horror, Filme 2023

Data de lansare
4 august 2023 în format digital

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Passenger titlul original, The Passenger titlul în România

Este filmul The Passenger pe Netflix?

Din păcate filmul The Passenger încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Passenger

Randy (Johnny Berchtold) este perfect mulțumit să treacă în fundal. Dar când colegul său Benson (Kyle Gallner) se dezlănțuie brusc și violent, lăsând o dâră de distrugere în urma lui, Randy este forțat să-și înfrunte temerile și să-și confrunte trecutul tulburat pentru a supraviețui.


Trailer la filmul The Passenger (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii