Header Ads Widget

The Last Voyage of the Demeter (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror "The Last Voyage of the Demeter" 2023 cu actorii Corey Hawkins, Aisling Franciosi și Liam Cunningham. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Last Voyage of the Demeter".


Despre filmul The Last Voyage of the Demeter

The Last Voyage of the Demeter (cunoscut și sub numele de Dracula: Voyage of the Demeter pe unele piețe internaționale) este un film american de groază supranatural din 2023 regizat de André Øvredal și scris de Bragi F. Schut Jr. și Zak Olkewicz. Este o adaptare după „The Captain's Log”, un capitol din romanul Dracula din 1897 de Bram Stoker. Filmul îi are în distribuție pe Corey Hawkins, Aisling Franciosi, Liam Cunningham și David Dastmalchian. Complotul urmărește echipajul condamnat al navei comerciale Demeter condus de căpitanul Elliot (Cunningham), care încearcă să supraviețuiască călătoriei perfide pe ocean în timp ce este urmărit de un vampir, cunoscut doar sub numele de Dracula (Javier Botet).


The Last Voyage of the Demeter a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 11 august 2023, de Universal Pictures.


Sinopsis la filmul The Last Voyage of the Demeter

Evenimente ciudate și înfiorătoare se abat asupra echipajului condamnat, în timp ce încearcă să supraviețuiască călătoriei oceanice din Transilvania la Londra, urmărit în fiecare noapte de o prezență nemiloasă la bordul navei: un vampir legendar cunoscut sub numele de Dracula. Când Demeter ajunge în sfârșit de pe țărmurile Angliei, este o epavă carbonizată, abandonată. Nu există nicio urmă de echipaj.





Distribuție Actori în filmul The Last Voyage of the Demeter

Corey Hawkins, Aisling Franciosi, Liam Cunningham, David Dastmalchian, Chris Walley, Jon Jon Briones, Stefan Kapicic, Martin Furulund, Nikolai Nikolaeff, Woody Norman, Javier Botet, Graham Turner, Andy Murray, Nicolo Pasetti, Christopher York, Vladimir Cabak, Rudolf Danielewicz, Noureddine Farihi, Malcolm Galea, Adam Shaw, Jack Doggart, Joe Depasquale, Sally Reeve

Regizor
André Øvredal

Scenarist
Bragi F. Schut, Zak Olkewicz

Genul filmului
Horror, Filme 2023

Data de lansare
11 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Last Voyage of the Demeter titlul original, The Last Voyage of the Demeter titlul în România, Dracula: Voyage of the Demeter - titlul alternativ

Este filmul The Last Voyage of the Demeter pe Netflix?

Din păcate filmul The Last Voyage of the Demeter încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Last Voyage of the Demeter

Bazat pe un singur capitol, Captain's Log, din romanul clasic „Dracula” al lui Bram Stoker din 1897, povestea este plasată la bordul goeletei ruse Demeter, care a fost închiriată pentru a transporta mărfuri private - 24 de lăzi de lemn nemarcate - de la Carpathia la Londra. Filmul va detalia evenimentele ciudate care s-au întâmplat cu echipajul condamnat în încercarea de a supraviețui călătoriei oceanice, urmărit în fiecare noapte de o prezență terifiantă la bordul navei. Când a ajuns în sfârșit lângă Whitby Harbour, era în paragină. Nu era nicio urmă de echipaj.


Trailer la filmul The Last Voyage of the Demeter (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii