Header Ads Widget

The Killer (Film acțiune și thriller Netflix 2023) Trailer și detalii

Film acțiune și thriller produs de Netflix "The Killer" 2023 cu actorii: Michael Fassbender, Arliss Howard și Tilda Swinton. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Killer".


Despre filmul The Killer

The Killer (Ucigașul) este un film thriller de acțiune psihologică american regizat de David Fincher, după un scenariu scris de Andrew Kevin Walker. Se bazează pe seria de romane grafice franceze cu același nume scrisă de Alexis „Matz” Nolent și ilustrată de Luc Jacamon. În film joacă actorul Michael Fassbender în rolul asasinului titular care este implicat într-o vânătoare internațională de oameni după ce o lovitură nu merge bine. Arliss Howard, Charles Parnell, Kerry O'Malley, Sala Baker, Sophie Charlotte și Tilda Swinton apar în roluri secundare.


Filmul de acțiune și suspans The Killer va avea premiera mondială la cel de-al 80-lea Festival Internațional de Film de la Veneția pe 3 septembrie 2023 și este programat să înceapă o lansare limitată în cinematografe pe 27 octombrie 2023, înainte de difuzarea pe 10 noiembrie 2023 pe Netflix. În România, filmul de acțiune The Killer va fi lansat subtitrat pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film The Killer

După un accident fatal, un asasin se luptă cu angajatorii săi și cu el însuși, într-o vânătoare internațională de oameni, unde el insistă că nu este ceva personal.




Distribuție Actori în filmul The Killer:

Michael Fassbender, Arliss Howard, Charles Parnell, Kerry O'Malley, Sala Baker, Tilda Swinton, Monique Ganderton, Lacey Dover, Monika Gossmann, Kellan Rhude, Anthony Louis, Endre Hules, Jobie James, Avant Strangel, Sophie Charlotte, Gabriel Polanco, Lía Lockhart, Leroy Edwards III, Victoria Harris, Bernard Bygott, Rose Bianca Grue, Brandon Morales, Emiliano Pernía, Elisha Davis, Anouar H. Smaine

Regizor: David Fincher

Scenariști: Alexis Nolent, Andrew Kevin Walker

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Thriller, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 3 septembrie 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, 27 octombrie 2023 limitat în cinematografe americane, 10 noiembrie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 10 noiembrie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
The Killer titlul original, The Killer titlul în România

Este filmul The Killer pe Netflix

Da, filmul The Killer este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 10 noiembrie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului The Killer

Un bărbat solitar și rece, metodic și neîmpovărat de scrupule sau regrete, ucigașul așteaptă în umbră, urmărind următoarea țintă. Și totuși, cu cât așteaptă mai mult, cu atât mai mult crede că își pierde mințile, dacă nu cumva și simțurile. O poveste noir brutală, sângeroasă și elegantă a unui asasin profesionist pierdut într-o lume fără busolă morală, acesta este un studiu de caz al unui bărbat singur, înarmat până în dinți și care își pierde încet mințile.



Trailer subtitrat la filmul The Killer (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și thriller The Killer (2023) cu actorii Michael Fassbender, Arliss Howard, Charles Parnell, Kerry O'Malley, Sala Baker, Tilda Swinton, Monique Ganderton și Lacey Dover și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii