Header Ads Widget

The Hill (Film biografic și sport 2023) Trailer și Detalii

Film biografic și sport "The Hill" 2023 cu actorii Dennis Quaid, Colin Ford și Scott Glenn. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Hill".


Despre filmul The Hill

The Hill este un film american de dramă sportivă biografică despre jucătorul de baseball Rickey Hill care depășește un handicap fizic pentru a deveni un jucător din Major League Baseball (MLB). A fost regizat de Jeff Celentano după un scenariu de Angelo Pizzo și Scott Marshall Smith. În distribuție joacă actorii Dennis Quaid, Colin Ford, Joelle Carter, Randy Houser, Jesse Berry, Bonnie Bedelia și Scott Glenn.


Filmul biografic și sportiv The Hill este produs de companiile Vitamin A Films, Rescue Dog Productions și Piney Pictures și este programat să fie lansat în cinematografele americane de Briarcliff Entertainment pe 25 august 2023.


Sinopsis la filmul The Hill

Filmul se bazează pe povestea adevărată a lui Rickey Hill care a depășit un handicap fizic pentru a deveni un jucător din Major League Baseball (MLB).





Distribuție Actori în filmul The Hill

Dennis Quaid, Colin Ford, Joelle Carter, Bonnie Bedelia, Randy Houser, Jesse Berry, Scott Glenn, Ryan Dinning, Wilbur Fitzgerald, Mila Harris, Adrian Eppley, James Devoti, Justin Miles, Siena Bjornerud, Pilot Bunch, Taylor St. Clair, Tyrik Johnson, Mason Gillett, Mark Rowe, Carina Worm, Monica Louwerens, David Silverman, Walker O'Duggan, Janna Grove, Nigel Barto, Hailey Bithell

Regizor
Jeff Celentano

Scenarist
Angelo Pizzo, Scott Marshall Smith

Genul filmului
Biografic, Dramă, Sport, Filme 2023

Data de lansare
25 August 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Hill titlul original, The Hill titlul în România

Este filmul The Hill pe Netflix?

Din păcate filmul The Hill încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Hill

Crescând sărac într-un orășel mic din Texas, tânărul Rickey Hill arată o abilitate extraordinară de a lovi o minge de baseball, în ciuda faptului că este împovărat de bretele pentru picioare din cauza unei boli degenerative ale coloanei vertebrale. Tatăl său sever și pastor (DENNIS QUAID) îl descurajează pe Rickey să joace baseball pentru a-l proteja de răni și pentru a-l face să-i calce pe urme și să devină predicator. De tânăr, Rickey (COLIN FORD) devine un fenomen de baseball. Dorința lui de a participa la o probă pentru un cercetaș legendar din liga majoră împarte familia și amenință visul lui Rickey de a juca baseball profesionist.


Trailer la filmul The Hill (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii