Header Ads Widget

Sparkle: A Unicorn Tale (Film aventuri 2023) Trailer și Detalii

Film aventuri și fantezie "Sparkle: A Unicorn Tale" 2023 cu actorii Molly Jackson, Sean Faris și Jessica Green. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Sparkle: A Unicorn Tale".


Despre filmul Sparkle: A Unicorn Tale

Sparkle: A Unicorn Tale este un film american de familie, aventuri și fantezie din 2023 regizat de Jamie Lokoff după un scenariu scris de Trysta A. Bissett, Richard Dane Scott. Filmul îi are în distribuție pe actorii Molly Jackson, Sean Faris, Jessica Green, Peter Bisgaier, Jamie Lokoff, Lily Bleu Lokoff, Joshua Henry Sussman, Leah Walton și Frank X.


Filmul de aventuri și fantezie Sparkle: A Unicorn Tale este produs de compania Milkboy Entertainment și a fost lansat în data de 25 iulie 2023 pe internet.


Sinopsis la filmul Sparkle: A Unicorn Tale

Annabelle, în vârstă de cincisprezece ani, fuge dintr-un orfelinat împreună cu alți doi copii pentru a salva animalele de la ferma familiei ei înainte de a fi luate de un vecin lacom. Orfanii descoperă că un unicorn magic și-a stabilit reședința și încearcă să determine scopul fiarei mitice.





Distribuție Actori în filmul Sparkle: A Unicorn Tale

Molly Jackson, Sean Faris, Jessica Green, Peter Bisgaier, Jamie Lokoff, Lily Bleu Lokoff, Joshua Henry Sussman, Leah Walton, Frank X

Regizor
Jamie Lokoff

Scenarist
Trysta A. Bissett, Richard Dane Scott

Genul filmului
Aventuri, Familie, Fantastic, Filme 2023

Data de lansare
25 iulie 2023 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Sparkle: A Unicorn Tale - titlul original, Sparkle: A Unicorn Tale - titlul în România

Este filmul Sparkle: A Unicorn Tale pe Netflix?

Din păcate filmul Sparkle: A Unicorn Tale încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Sparkle: A Unicorn Tale

Când Annabelle, în vârstă de cincisprezece ani, este trimisă să locuiască într-un orfelinat, ea fuge împreună cu alți doi copii în speranța de a salva animalele de la ferma familiei sale înainte ca acestea să fie luate de vecinul ei lacom, Bo Gilmer. Ajunși la fermă, Annabelle și copiii descoperă că o nouă creatură și-a stabilit reședința acolo - un unicorn magic. În timp ce orfanii încearcă să stabilească scopul animalului mitic, ei sunt urmăriți cu îndârjire de Bo și de mama Chloris, directorul irascibil al orfelinatului. De asemenea, Natalie, o asistentă socială simpatică, investighează trecutul orfanei și descoperă un secret de familie care ar putea schimba viața lui Annabelle pentru totdeauna.


Trailer la filmul Sparkle: A Unicorn Tale (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii