Header Ads Widget

Shortcomings (Film comedie romantică 2023) Trailer și Detalii

Film comedie romantică "Shortcomings" 2023 cu actorii Justin H. Min, Sherry Cola și Ally Maki. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Shortcomings".


Despre filmul Shortcomings

Shortcomings este un film american de comedie-dramă din 2023, regizat și produs de Randall Park, după un scenariu de Adrian Tomine, bazat pe benzile desenate cu același nume. În distribuție îi găsim pe actorii Justin H. Min, Sherry Cola, Ally Maki, Debby Ryan, Tavi Gevinson, Sonoya Mizuno, Jacob Batalon și Timothy Simons.


Filmul de comedie și dramă romantică Shortcomings a avut premiera mondială la Festivalul de Film Sundance din 2023 pe 21 ianuarie 2023 și a fost lansat în America pe 4 august 2023 de Sony Pictures Classics.


Sinopsis la filmul Shortcomings

Filmul urmărește un trio de tineri urbani din Bay Area - Ben Tanaka, Miko Hayashi și Alice Kim - în timp ce navighează într-o serie de relații interpersonale, traversând țara în căutarea conexiunii ideale.





Distribuție Actori în filmul Shortcomings

Justin H. Min, Sherry Cola, Ally Maki, Tavi Gevinson, Debby Ryan, Stephanie Hsu, Randall Park, Ronny Chieng, Sonoya Mizuno, Timothy Simons, Jacob Batalon, Theo Iyer, Scott Seiss, Nikhaar Kishnani, Borah Ahn, Amy Pham, Sheldon Best, Mike Cabellon, David Niu, George Deihl Jr., Melanie J. Newby, Jess Nahikian, Adam Enright, Daniel Hank

Regizor
Randall Park

Scenarist
Adrian Tomine

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
21 ianuarie 2023 la Festivalul de Film Sundance, 4 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Shortcomings titlul original, Shortcomings titlul în România

Este filmul Shortcomings pe Netflix?

Din păcate filmul Shortcomings încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Shortcomings

Ben, un regizor care se chinuie, locuiește în Berkeley, California, împreună cu iubita lui, Miko, care lucrează pentru un festival local de film asiatic-american. Când nu conduce un cinematograf de artă ca slujbă de zi cu zi, Ben își petrece timpul obsedând femeile blonde indisponibile, urmărind DVD-uri Criterion Collection și ia masa cu cea mai bună prietenă a lui pe nume Alice, o studentă ciudată cu un obicei de întâlniri în serie. Când Miko se mută la New York pentru un stagiu, Ben este lăsat în voia lui și începe să exploreze ceea ce crede că și-ar putea dori.


Trailer la filmul Shortcomings (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii