Header Ads Widget

She Came to Me (Film comedie romantică 2023) Trailer și Detalii

Film comedie romantică "She Came to Me" 2023 cu actorii Anne Hathaway, Marisa Tomei și Peter Dinklage. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "She Came to Me".


Despre filmul She Came to Me

She Came to Me este un film american de comedie romantică din 2023, scris și regizat de Rebecca Miller, și cu actorii Peter Dinklage, Marisa Tomei, Joanna Kulig, Brian d'Arcy James, Anne Hathaway, Harlow Jane și Evan Ellison în rolurile principale. În film, un compozitor care suferă de blocarea scriitorului își redescoperă pasiunea după o aventură aventuroasă de o noapte.


Filmul de comedie și romantic She Came to Me a avut premiera mondială la cel de-al 73-lea Festival Internațional de Film de la Berlin pe 16 februarie 2023 și este programat să fie lansat pe 29 septembrie 2023, de Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul She Came to Me

Compozitorul Steven Lauddem este blocat din punct de vedere creativ și nu poate termina partitura pentru marea sa operă de revenire. La ordinul soției sale Patricia, fosta terapeută a lui, pornește în căutarea inspirației. Ceea ce descoperă este mult mai mult decât și-a dorit sau și-a imaginat.





Distribuție Actori în filmul She Came to Me

Anne Hathaway, Marisa Tomei, Peter Dinklage, Joanna Kulig, Brian d'Arcy James, Chris Gethard, Dale Soules, Harlow Jane, Jen Ponton, Dan Matteucci, Aalok Mehta, Samuel H. Levine, Bryan Terrell Clark, Evan Ellison, Tommy Buck, Heather Lee, Emelia Camille, Isabel Leonard, George Aloi, Matt Berman, Francine Berman, Greer Grimsley, Benjamin Freedman

Regizor
Rebecca Miller

Scenarist
Rebecca Miller

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
16 februarie 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, 29 septembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
She Came to Me titlul original, She Came to Me titlul în România

Este filmul She Came to Me pe Netflix?

Din păcate filmul She Came to Me încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului She Came to Me

SHE CAME TO ME este o comedie romantică cu adevărat modernă, o poveste de dragoste pentru mai multe generații, plasată pe fundalul emblematic al New York-ului: un compozitor care suferă de blocaj creativ își găsește inspirație după o întâlnire întâmplătoare cu o femeie neobișnuită, un cuplu de adolescenți strălucitori se luptă pentru a demonstra părinților lor că dragostea tânără poate dura pentru totdeauna, iar pentru un terapeut de succes care aparent are totul, dragostea ajunge în cel mai neașteptat dintre moduri.


Trailer la filmul She Came to Me (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii