Header Ads Widget

Robots (Film comedie sf 2023) Trailer și Detalii

Film comedie și romantic sf "Robots" 2023 cu actorii Shailene Woodley, Jack Whitehall și Paul Rust. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Robots".


Despre filmul Robots

Robots este un film american de comedie romantică științifico-fantastic din 2023, scris și regizat de Ant Hines și Casper Christensen și cu Shailene Woodley și Jack Whitehall în rolurile principale. Filmul se bazează pe nuvela din 1973 „The Robot Who Looked Like Me” de Robert Sheckley.


În aprilie 2023, Neon a achiziționat drepturile din SUA și Caraibe asupra Robots. Filmul a avut o lansare simultană în cinematografe și la cerere în Statele Unite pe 19 mai 2023. De asemenea, a fost lansat în Rusia pe 10 noiembrie 2022 și în Emiratele Arabe Unite pe 19 ianuarie 2023.


Sinopsis la filmul Robots

Charles este un afemeiat, în timp ce Elaine este o "căutătoare de aur". Cei doi învață umanitatea atunci când sunt forțați să facă echipă și să urmărească dublurile lor roboți.





Distribuție Actori în filmul Robots

Shailene Woodley, Jack Whitehall, Paul Rust, Nicholas Rutherford, Paul Jurewicz, David Grant Wright, Emanuela Postacchini, Chelsea Edmundson, Jackamoe Buzzell, Samantha Ashley, Richard Lippert, Kate Herman, Hank Rogerson, Tiffany C. Adams, Miguel Martinez, Dani Payne, Rebekah Patton, Patrick Burch, Case Matthews, Leslie Fleming-Mitchell, Theresa Heine, Kristin K. Berg, Barney Burman, Nic Wolfe, Jennifer Ingrum, Robert Turton, Charles Grisham, Kevin Foster, Keith Campbell, Casey Messer

Regizor
Casper Christensen, Anthony Hines

Scenarist
Casper Christensen, Anthony Hines, Robert Sheckley

Genul filmului
Comedie, Romantic, SF, Filme 2023

Data de lansare
19 mai 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Robots - titlul original, Robots - titlul în România

Este filmul Robots pe Netflix?

Din păcate filmul Robots încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Robots

În 2032, după ce robotica avansată a permis omenirii să folosească androizi reali ca slujitori și muncitori manuali, locuitorii înstăriți din suburbii Elaine și Charles folosesc dubluri androizi care arată exact ca ei pentru a evita constrângerile de timp ale întâlnirilor. Când impostorii își dau seama că se îndrăgostesc, le fură identitățile proprietarilor lor și pleacă în fugă, forțându-i pe Elaine și Charles să facă echipă și să-și recapete viața.


Trailer la filmul Robots (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii